Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Motivaatio huipussaan

 

Ajattelin listata hiukan fiiliksiä mitä on tullut viikon varrella mieleen, lähinnä koskien tätä uutta Ketoosi ruokavaliota. 11-päivää takana. 

kuva 3 (10)

Tsempillä mennään!!!

 – Kokkailu on helpomaa, ei tarvitse erikseen keitellä riisejä, perunoita ja pastoja. 

– Ulkona syödessä aterian korvaaminen on helpompaa, joka paikasta saa kanasalaatin ja oliviöljyä. 

– Nälän tunne ei ole voimakas, tai sitä on tuskin ollenkaan. Tunnen itseni kylläiseksi pitkin päivää. Kun aikaisemmin nautin hiilihydraattia joka aterialla, aina 2,5 tunnin päästä oli jäätävä nälkä. Olo on jotenkin tasaisempi ja energisempi. 

Onkohan se pötsi litteämpi?

Onkohan se pötsi litteämpi?

– Olen aina vannonut aamupuuron nimeen ja aina sen nautittuani on tehnyt mieli mennä vielä tunniksi tai pariksi levolle. Nyt munakkaan kanssa ei ole samaa fiilistä ollenkaan. Munat ja leikkeleet naamaan ja menoksi. 

– Omenat olivat minulle ennen heikkous, olisin voinut syödä vaikka kilon joka ilta, nyt sellaiselle ei ole ollut tarvetta. Eikä iltasyönnille muutenkaan. 

– Minulla on motivaatiota pysyä ruokavaliossa, koska se on niin erinlainen kuin ennen.

–  Paino on lähtenyt tippumaan ihan mukavasti. n. 3 kiloa on lähtenyt tähän mennessä. 

– Avokaado on ihan mielettömän hyvää ja jostain syystä punainen liha on maistunut lähes päivittäin. Kanaa olen syönyt n. kaksi kertaa, koko ketoosin aikana. 

En tässä nyt koita saada koko suomea karppaamaan, ja edelleenkin mielestäni hiilihydraatti on urheilevalle erittäin hyvä polttoaine ja energian lähde. Painoa saa pudotettua millä tahansa ruokavaliolla, kunhan vain pysyy siinä ja energian kokonais saanti kuitenkin ratkaisee. Ihan mielenkiinnosta vain, kokeilen hiukan erillaista tapaa syödä ja pudottaa painoa. 

kuva 4 (5)

Helsingissä tapahtuu 🙂

 Homma jatkuu, stay tuned 🙂  

 

2 kommenttia

  1. everfit kirjoitti:

    Ihanaa! Sinä kyllä oikein hehkut! Tsemppiä <3

  2. minna kirjoitti:

    Kiitos samoin, maiseman vaihto joskus toimii 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *