Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Loma kuulumisia ja lihavuuteni salaisuus

Ensimmäinen loma viikko on ohi ja arkeen on palattu 🙂

IMG_1436

Kävin valmentajani luona kuntotsekissä ensimmäisenä Tampereella, sitten suuntasin kotikaupunkiini Iisalmeen, josta menin vielä käymään entisessä asuinkaupungissani Jyväskylässä ystävieni luona.

IMG_1528

Nyt sitten odotellaankin seuraavaa lomaa joka suuntautuukin syyskuussa eksoottiseen Turkin Alanyaan. Sinne lähdemme neljän tytön voimin, treenileiri rennolla meiningillä ja samalla ajattelin juhlia myös 32-vuotis synttäreitäni.

 

Viikossa ehtii paljon ja pääsee unohtamaan normaalin arkirytmin. Viikkoon mahtui paljon läheisiä, maalaismaisemaa ja totaalista nollaamista.

Valmentaja oli tyytyväinen, suhteellisen rennolla otteella on sulatettu 6/10 uhoamastani läskikilosta. Hiilareiden vähentäminen on toiminut minulla ja tehnyt ruokailusta helpompaa. Paino on laskenut pikkuhiljaa muutamista lipsuista huolimatta. Vaikka uskon puute vaivaa välillä, koitan muistaa että olen jo yli puolivälissä välitavoitteiden välitavoitteessani.  Treenit sain hyvin tehtyä ihan normalisti reissun päällä, joka kaupungista kun löytyy saleja. Tällä hetkellä tuo neljä treenikertaa viikkoon ja aerobista tuntuman mukaan on toiminut. Aikaa jää reippaasti muulle elämälle, eikä elämä ole ohjelmoitua Viideltä ylös -> lenkille ->töihin-salille->lepoa->ei muuta elämää rallia.

IMG_1652

Minulta kysytään usein, että herkuttelenko koskaan, tai tekeekö mieleni esim. pitsaa tai hampurilaisia, karkkia tai jäätelöä? Vastaus on että ei tee. Nuo edellä mainitut ruoka-aineet eivät herätä minussa minkäänlaisia  mielihyvän tunteita ja usein esim. lomalla kiristynkin hiukan. Se salaisuus millä olen saanut painoni pidettyä korkealla kun se sitä on. On se että välillä on saatava syödä ihan kunnolla (ahmia) ruokaa (ihan sama mitä) , niin että napa repeää. Yleensä tämä tämä tarve on suurempi, mitä stressaavampi elämäntilanne on muuten. Eli toisin sanoen mitä lihavampi olen sitä stressaantuneempi todennäköisesti olen 😀 Siihen on sitten liittynyt enemmän ja vähemmän ongelmia vuosien varrella. Tämän olen onneksi aikaa sitten tiedostanut ja oppinut siihen suhtautumaan. Seuraavana päivänä paluu taas normaaliin ilman sen suurempia ihmettelyitä.

Olin aikoinaaan se joka veti kisadietin ilman grammankaan lipsumisia, joten tämän heikkouden hyväksyminen on ollut vaikeaa, mutta kisadietti ei nyt muutenkaan ole millään lailla se normaalia elämää lähellä oleva olotila, vaan tila jonka tarkoitus on johdattaa nimenomaan siihen kisakuntoon joka kestää vain sen pienen hetken. Uskon että velä pystyn siihenkin, mutta nyt se ei ole ajankohtaista.

IMG_1760

Sain Jyväskylässä ollessani uuden mahtavan tukan Laguna.hair.makeupissa 🙂

Eipä tässä muuta kun sunnuntaiselle pyörälenkille suuntaamaan 🙂  Stay Focus! 

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial PAINA seuraa 😉

Facebook: Tyttö sinä olet vahva PAINA tykkää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *