Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Ihmisarvo ja kuulumisia kuvina

Usein tässä ulkonäkökeskeisessä maailmassa se tärkein eli sisin unohtuu. Vaikka luokittelen itseni jopa erittäin ulkonäkökeskeiseksi ihmiseksi ja visuaalisuus on minulle tärkeää olen ymmärtänyt jo kauan aikaa sitten että se on vain pintaa, siis pinnallista hömppää! 

IMG_2225

Rantaelämää vastapainoksi ;)

Rantaelämää vastapainoksi 😉

Vaikka ihminen näyttäsi miltä ulospäin, meillä jokaisella on sama ihmisarvo. Tämän asian sisäistäminen on ollut joskus itsellekki vaikea, kun vaikkapa kisakuntoon on tulla tupsahtanut (syöty) 20 kiloa rasvaa päälle. Olo on luusereista luuserein ja tuntuu kuin olisi ihmisenä syvimmässä maanraossa josta ei ole tietä ylöspäin. Tuntuu että kukaan ei enää pidä minään, ja pinnalliset tuttavat kääntävät selkänsä kun olet epäonnistut jossain sinulle täkeässä asiassa. Väärin, oma hyvyys ei ole siitä kiinni. Loppujen lopuksi olisi erittäin tärkeää muistaa, että olemme arvokkaita joka ikinen siitä huolimatta mitä olemme saavuttaneet, mitä omistamme, millä paikalla olemme yhteiskunnassa, miltä näytämme.

IMG_1881

Ulkonäkökeskeistä lajia harrastaessa on nämä asiat erittäin tärkeää tiedostaa ja sisäistää oikein kunnolla.  Välillä on hyvä hiukan suhteuttaa.

Lukekaapa vaikka tämän upean naisen blogia:<3 http://josetsitmuaniintaallaoon.blogspot.fi/2014/07/tytto-blogin-takaa.html

Kaikista tärkeintä on terveys, onni ja läheiset <3

Muista, olet arvokas juuri sellaisena kuin olet <3

 

IMG_2006

Treenannutkin olen 😉

IMG_2144

Pari cardiotakin olen todistettavasti tehnyt ;)

Pari cardiotakin olen todistettavasti tehnyt 😉 Paino laskee HITAASTI 😀

Instagramissa herutusta ja diettipäivitystä useammin: tyttosinaoletvahvaofficial PAINA seuraa 😉 

FB-sivu: Tyttö sinä olet vahva, PAINA tykkää 😉 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *