Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Ohjat omiin käsiin

Moi, no nyt tapahtuu taas.

Tämä kunto, kun se ei onnea tuo vaikka se siisti onkin ;)

Tämä kunto, kun se ei onnea tuo vaikka se siisti onkin 😉

Pidin viime viikolla kevyen viikon. Kroppa tuli höntsäiltyä salilla kolmessa osassa läpi. Tuntui tosi hyvälle ja palaututtava vaikutus tuntui päässä asti. Olen muutenkin pistänyt taas asioita uuteen järjestykseen. Nyt on oltu ketoosilla niin että noin kahdeksan kiloa painoa tuli alas. Tämä on suuressa painossa pieni pudotus on saanut aikaan sen että enää ei ahdista yhtään, vaikka edelleenkin olen iso. Rannalla pystyn pyllimään muista välittämättä, eikä bikineissä olo tunnu juurikaan epämiellyttävälle. Tämä on minusta hyvä mittari omalle ololle. Loput läskit lähtee sitten kun niiden aika on. Otin hiilarit mukaan ruokavalioon, ilman sen kummempia överimättöjä ja meinasin jatkaa maltillista painon pudotusta ihan vain pyrkimällä syömään vähemmän kuin kulutan periaatteella. Tietty suurimman osan ajasta sitä tulee syötyä ihan samanlaisia eväitä kuin ennenkin, mutta muutakin saa joukkoon mahtua. Tietenkin proteiinin ja hyvien rasvojen saannista pitää huolehtia, ateria rytmistä, ja syödä paljon kasviksia. Mikä nyt tulee jo selkäytimestä. En jaksa enää syödä listan mukaan mikä on jääkaapin ovessa, kun ei ole minkään valtakunnan pakko. Jonkinmoista fitness ähkyä ehkä siis havaittavissa. Laji menee hypetyksineen koko ajan överimpään suuntaan ja jopa minulla alkavat jotkut lieve-ilmiöt tulla voimakkaasti korvista ulos.

IMG_2117

Pistin myös valmennuksen katkolle Matti Guru Halosen kanssa, ja meinasin säästää vuosivalmennuksesta jäljellä olevat 5kk, ajankohtaan jolloin kisat ovat oikeasti lukkoon lyöty. Nyt täällä Helsingissä tuntuu olevan niin paljon kaikkea mielekästä tekemistä ettei Tampereella usein ravaaminenkaan oikein innosta. Toki valmentajasta on suuri tuki, mutta kyllä näin offilla pitäisi alkaa minun historialla pärjätä jo itsekseen. Treenejäkin kun tykkään muokata, ja tehdä vähän tuntuman mukaan.

IMG_2338

Uusi treenitsemppari minulle on kyllä tulossa, ja siitä lupaan kertoa myöhemmin 😉 Kovia treenejä varmaan pisaa, näin veikkaisin. Muuten arkeen kuuluu ihan perus juttuja, töitä ja treeniä. Kaikki vapaa- aika Hietsua ja sosiaalista elämää. Ensi viikonloppu on vapaata lauantaista maanantaihin. Mini-loma tiedossa siis. Lauantaina on työpaikan virkistys-ilta ja sunnuntaina olemme menossa Flow festareille päiväksi. Siinä sitä onkin taas tapahtumaa kerrakseen.

IMG_2319

 

Ja sitten lopuksi vielä kaikki instagramiin: tyttosinaoletvahvaofficial PAINA seuraa ja Facebook: Tyttö sinä olet vahva PAINA tykkää 😉

 

Yksi kommentti

  1. Eveliina kirjoitti:

    Jee! Peukutus hyvinvoivalle Minnalle ja oman tien kulkemiselle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *