Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Toivottavasti tämä menee ohi

Elämä kulkee rennosti eteenpäin. En tiedä mikä minua juuri nyt vaivaa, mutta treenaaminen ei kiinnosta minua juuri nyt pätkääkään. Olen treenannut tosi laiskoja treenejä viimeiset kaksi viikkoa ja motivaatio on kadonnut kokonaan. Viimeksi kun kirjoitin tänne minulla oli ihan positiivinen fiilis siitä että saan alkaa itse suunnitella treenini ja ruokani ja muutenkin elää vapaammin. No muuta tekemistä on ollut ja olen viihtynyt joka paikassa hyvin paitsi salilla.

IMG_2344

Onko nyt aika ottaa happea koko touhuun? Jotenkin tuntuu hullulle miten olenkin pitänyt koko fitness touhua elämäni tärkeimpänä asiana pitkään ja nyt koko asia tuntuu toisarvoiselta. Ehkä minusta ei koskaan tullutkaan urheiljaa, ehkä koko kisa touhu oli vain parin vuoden rajojen kokeilu ja sittä selviäminen toinen samanlainen prosessi. Näitä asioita on tullut pohdittua, toisaalta kolmen vuoden päästä masters sarjassa voisin parempi kuin koskaan 😉 Sitä silmällä pitäen siis.

IMG_2351

Koitan pitää tämän fitness blogina, mutta joukkoon eksyy varmaan jotain muutakin juttua. Trendikästä lifestyle bloggailua siis. Toivon että saan kovaa treenaamiseen hiukan kipinää, ehkä helle vei vaan mehut hetkeksi.

IMG_2446

Tunnelmia Flow festareilta. Tyylikäs ja erillainen tapahtuma. Ei yhtään örveltäjää.

 

IMG_2445

 

Kunto on löysä ja paineeton. Puntarille en ajatellut hetkeen astua. Odotellaan Turkin reissua ja katsotaan miten siellä voidaan. Meinasin ehkä pari kiloa kiristää sinne.

2 kommenttia

  1. Everfit kirjoitti:

    Maailmankirjat sekaisin, Minnalla motivaatiopula! Mutta hei, en ihmettele yhtään. Sä olet elänyt ja hengittänyt lajia jo kauan, tahkonnut tulosta, kantanut suunnitelmia ja ohjeita niin treenikassissa kuin päässäkin. Pieni tauko on silloin tällöin ihan paikallaan! Eikä mitään sellaista kannata tehdä, mikä ei ole kivaa. Pieni hajurako saliin, ehkä jotain ei tavoitteellista harrastamista ja fitnessin pariin sitten kun into taas iskee kunnolla? Minulla vasta ensimmäiset kilpailut ja silti miettinyt ihan vastaavia juttuja. Ei minusta urheilijaksi taida olla, mutta amatöörinä on mukava räveltää vähän kaikkea. 😀 Tsemppiä <3

  2. minna kirjoitti:

    Kiitos Eve kommetistasi. No joo on sekaisin joo, eiköhän tää tästä taas löyä uomiinsa. Mietin jo että tekisii mieli bodypump tunnille 😀 Huhhuh. Vähän löysää aattelin ottaa ja katsoa sitten miltä tuntuu, kuitenkin silleen että lihakset säilyy. Eli että ei nyt ihan aerobiseksi mene 😀 Tsemppiä sulle ja kyllähän sitä ehtii vaihtaa lajia vaikka ihan kokonaan jos siltä tuntuu. Thriatlon seuraavaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *