Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Almost normal Minna

Hellurei ja hellät tunteet. Olen jo melkein normaali. Huh.

Aloin tekemään kaksi jakoista ohjelmaa. Yläkroppa ja alakroppa vuorotellen. Yläkropan jaan tarvittaessa pariin osaan ja jalkoja teen koko ajan takapuoli mielessä eli pakara/takareisi painotteisesti. Kroppa läpi 1,5 – 2 kertaa viikossa eli treeni kertoja tulee 3-4. Jos tuntuu että joinakin viikkoina pitää saada treenata enemmän, menen vaikka jumppaan mutta salit ajattelin toteuttaa noin. Luulen että välillä on ollut sitä ongelmaa että treenejä on ollut liian useita ja teho on saattanut huomaamatta kärsiä. Nyt osa-alueet mihin haluan keskittyä on kädet/ olkapäät ja takareidet ja pakarat. Keskivartalo saa kaventua, eikä alaselkään tarvitse tulla paksuutta enää. Maastavedot paitsi suorinjaloin ovat olleet tauolla jo jonkun aikaa. Rintaan ja selkään olen ihan tyytyväinen tällä hetkellä ja teen niille nyt aika kevyttä treeniä jonkun aikaa, mutta olkapäät kun eivät voi olla mielestäni koskaan olla liian isot, samoin näyttävät kädet ovat aina olleet haaveeni. Pitkät raajat kun omaan en ole vielä tähän päivään mennessä onnistunut saamaan kunnon kipparikallen käsivarsia. Vatsoihin pitää saada myös paksuutta ja syvyyttä jotta ne sitten joskus hamassa tukevaisuudessa läski hunnun alta kuoriutuessaan muodostavat kunnon urat. Pohkeet ovat onnettomasti jäljessä edelleen, kun en ole niitä nyt voinut oikein treenata tuon nilkan takia. Nilkkaa muuten tutkittiin ja kuvattiin ja sain jo hetki sitten vihdoin lähetteen magneettiin. Minulla on sääressä  vuonna 2009 jalan poikki menemisen seurauksena ydinnaula ja voi olla että siinä olevat ruuvit nilkassa hiertävät jännettä ja aiheuttavat kipuja. Todennäköisesti kinttu siis avataan jossain vaiheessa ja naula ja ruuvit poistetaan. Siihen asti mennään hyvillä lääkkeillä 😉

Sävy sävyyn kahvakuulan kanssa ;)

Sävy sävyyn kahvakuulan kanssa 😉

Viime postauksessa selitin jotain motivaatiosta. Onneksi olo alkaa olla jo suhteellisen vakaa. Kyllähän minä tätä body hommaa aina pidän mielessä, mutta kuitenkin niin että se ei hallitse ihan koko elämää. On tullut joitakin uusia tavoitteita ja haaveita elämään, joita en nyt tässä ala sen kummemmin avaamaan. Jotenkin vasta viime aikoina olen tajunnut minkälainen raakile ja rääpäle olen lavalla pyöriessäni ollut, ei olisi voinutkaan odottaa parempaa lopputulosta kun puskista suoraan on sinne mennyt pyörimään. Todellakin muutin elämän kertaheitolla ja aloin elämään fitneslaiffia niin kuin ei mitään, eli ei ihme jos sitä on vähän joutunut tulemaan takaisin päin jossain vaiheessa. No minä kun olen kaikkitänneheti tyyppinen ihminen vähän kaikissa asioissa,  on tämä pää edellä puuhun taktiikka minulle luontainen tapa oppia 😉 Hah, ja aloitimpas harrastamaan fitnesstä ennen kuin se oli muotia. Nämä samat opin polut ovat käymättä kaikilla elämänsä muuttajilla.

Tsemppi tsemppi :)

Tsemppi tsemppi 🙂

Vaidoin myös salia ja tällä hetkellä treenaan Töölögymillä. On muuten mukavaa kun voi vaihtaa salia milloin huvittaa ja ihan hyvällä mielellä ilman mitään sitoumuksia. Otin kolmen kuukauden tarjous kortin nyt Töölögymille. Jyväskylässä ollessani kun lähen kaikki paikat vaativat melkein vuoden sitoutumisen ja kannatinkin paikallista Satsia lähes 10-vuotta. Ei siinä, olin kyllä ihan tyytyväinen, mutta vaihtelu virkistää. Töölögymillä riittää laitetta ja porukkaa, on body harrastajaa ja tavan tallaajaa. Muuan herrasmies kertoikin kesken treenin että Töölögymillä on 30 000 rekisteröitynyttä asiakasta. Siis enemmän kuin asukkaita Iisalmessa 😀 Pt- kaveri on käynyt yöpömässä luonani nyt pariin otteeseen kahden viikon aikana ollessaan täällä kouluttautumassa, ja mahtavaa katsoa miten joku tekee hommaa tarkasti. Ruoat kulkevat mukana, valkuaiset punnitaan jne.  Ihailen kovasti tuota tarmokkuutta, mutta minusta ei juuri nyt ole siihen. Nään itseni muutama vuosi takaperin, ja tunnen muuttuneeni jollain lailla.

Nyt kun lopetin sen listan mukaan syömisen, paino ei ole liikahtanut mihinkään. Välillä on ollut plussa päviä, välillä miinus päiviä ja olo on vaihteleva. Niin saa ollakkin. Treenin suhteen ei varmaan ole järkevää kauheasti heittelehtiä ja olen kyllä huomannut että jos syö liian vähän joinakin päivinä ja joinakin enemmän ei se ole ollenkaan optimaalista jaksamisen kannalta. Kaikista energisin olen kun syön suht tarkasti sen 3-4 tunnin välein ravitsevaa ruokaa, enkä närpi mitä sattuu. Suurpiirteisellä terveellisellä body ruokavaliolla on selvästi kyllä paikkansa minun elämässä. Kaikista parasta tässä on varmasti se vapaus, ei tarvitse noudattaa jos ei halua. Olen huomannut että tietyllä lailla tarkat ruokavaliot ja treeniohjelmat ovat kahlinneet minua henkisesti ja olo ilman niitä tekee varmasti hyvää. Varsinkin ruokavalion kohdalla homma on kaatunut helposti päälaelleen. Mitä tiukemmin on koittanut pitää kiinni, sitä enemmän metsään on menty. Mutta ei varmaan kannata ottaa turhia paineita nyt siitäkään, joskus jos mäsäyttää niin mäsäyttää ja jos ruokaa ei aina ole saatavilla katabolia odottaa kyllä hetken 😀 No mutta sinne Turkkiin on enää reilu pari viikkoa 😀 Heh, saa nähdä miten käy. Oikeastaan voin lähteä sinne näinkin, ei paniikkia kunnosta siis.

Muut kuulumiset kuvina: Kävin muunmuassa Turussa seikkailemassa 🙂

 

Ruissalo

Ruissalo

T

Turunlinna

Kyllä tämä tästä ;)

Kyllä tämä tästä 😉

Instagramissa mene seuraamaan: Tyttosinaoletvahvaofficial ja Facebokissa löytyy sivu Tyttö sinä olet vahva, mene ja tykkää 🙂 

 

5 kommenttia

 1. voimanostajatyttönen kirjoitti:

  Sää oot jo aivan mahtavassa kunnossa!! On tehnyt jo monesti mieli sanoa tämä, ja nyt sain aikaseksi. Aivan mahtavaa! Oot jo nyt perfect-kunnossa, ei tosiaan tarvii enää tehä jos ei oo itellä halua. Tsemppii jatkoon – olkoon se millainen hyvänsä 😉

 2. minna kirjoitti:

  Kiitos ihanasta kommentista 🙂 Piristit kyllä päiväni. Kaikkea hyvää sulle ja treeni intoa voimanostoon 🙂

 3. Nimetön kirjoitti:

  Mulla pitää myös paikkansa tämä: ”Kaikista energisin olen kun syön suht tarkasti sen 3-4 tunnin välein ravitsevaa ruokaa, enkä närpi mitä sattuu. Suurpiirteisellä terveellisellä body ruokavaliolla on selvästi kyllä paikkansa minun elämässä. Kaikista parasta tässä on varmasti se vapaus, ei tarvitse noudattaa jos ei halua.” Olen alkanut noudattaa ruokavaliota ja olen huomannut, että jokin asia, mistä ei olis kuvitellut voivansa luopua (esim. leipä ja peruna) ei olekaan niin välttämätön, sen voi korvata jollain muulla! Ja hiilareitakin syön, en vain niin paljon kuin ennen. Tuo energisyyden taso, sen kyllä huomaa tämmönen tavallinen pulliainenkin! 🙂

 4. Paula Kylmälä kirjoitti:

  Mulla pitää myös paikkansa tämä: ”Kaikista energisin olen kun syön suht tarkasti sen 3-4 tunnin välein ravitsevaa ruokaa, enkä närpi mitä sattuu. Suurpiirteisellä terveellisellä body ruokavaliolla on selvästi kyllä paikkansa minun elämässä. Kaikista parasta tässä on varmasti se vapaus, ei tarvitse noudattaa jos ei halua.” Olen alkanut noudattaa ruokavaliota ja olen huomannut, että jokin asia, mistä ei olis kuvitellut voivansa luopua (esim. leipä ja peruna) ei olekaan niin välttämätön, sen voi korvata jollain muulla! Ja hiilareitakin syön, en vain niin paljon kuin ennen. Tuo energisyyden taso, sen kyllä huomaa tämmönen tavallinen pulliainenkin! 🙂

  • minna kirjoitti:

   Kiva kuulla Paula että homma toimii sinullakin 🙂 sanonta olet mitä syöt pitää hyvin paikkansa. Hyvää syksyä sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *