Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Aurinko energiaa Alanyasta

Vihdoin se kauan odotettu loma Turkissa koitti ja nyt eletään jo arkea kotona suomessa. Kyllä vaan taas aurinko teki ihmeitä, ja palautti innon treenaamiseen ihan kokonaan!!!

image

image

Olimme reissussa neljän hengen tyttöporukalla. Mikään orjallinen treenileiri reissu ei sentään ollut vaan todella nautimme auringosta ja hyvästä ruoasta myös. Olimme myös päivän merellä ja yhtenä päivänä poistuimme Alanyan alueelta safarin merkeissä.

image

Treenit teimme paikallisella Sportland Gymillä, jota voin suositella lämpimästi kaikille Alanyaan matkustaville. Joskus kuulee kysyttävän että miten ihmeessä jaksat treenata lomallakin? Minulle se että treeni kuuluu elämään alkaa olla jo niin selkäytimessä että paras tapa viettää lomaa on että saa treenata, syödä hyvin, ottaa aurinkoa ja palautua rauhassa. Välillä tietty on hyvä ottaa viikko tai pari paussiakin, mutta juuri nyt kaipasin nimenomaan buustia treeneihin ja sitä sain. Tehtiin koko porukka vähän erillaisiasia treenejä ja saimme jokainen tehoja erilailla kuin kotona puurtaessa.

image

Toki seurasimme innokkaasti somesta myös lauantaina käytyjä Jyväskylän SM-karsintoja, täytyy sanoa että ainakin bikini fitnesin taso suomessa alkaa olla erittäin kova. Bodyfitnesissä toivoin hiukan lihaksikkaampaa  linjaa, mutta saa nähdä miten SM-kisoissa  käy.  Onneksi pääsen Expoon katsomaan kaikkia kisoja. Kyllä vaan kisakipinä iskee aina kun seuraa muiden kisoja, ja oikein odotan milloin päässä napsahtaa ja teen sen lopullisen kisapäätöksen. Tällä hetkellä kunto ollut aika samoissa mitä se oli ketoosin jälkeen, mutta huomaan että hiilareiden ansioista lihakset ovat täydemmät. Meinasinkin että jatkossa pudotan painoa viiden kilon ryppäissä ja välillä pidän vain yllä ja annan kehon levätä. Ketoosi ei ollut mitenkään paha rutistus, joten ennen Joulua voisin vetää hyvin toisen samanlaisen pätkän. Bikineissä on edelleenkin ihan hyvä olla, joten ei hätää 🙂 Muistakaa treenata kovaa, kannattaa keskittyä treenaamiseen eikä ulkonäöstä stressaamiseen niin lopussa kyllä kiitos seisoo 😉 Kovasti aihe taas puhuttaa: Kaikki eivät vain ymmärrä, eikä tarvitsekkaan. Siitä vielä Monnan kirjoitus: Ristiriitaista.

Lisää kuvamateriaalia instassa: Tyttösinäoletvahvaofficial, PAINA SEURAA ja TYKKÄÄ Fb:ssä Tyttö sinä olet vahva 😉

image

 

image

2 kommenttia

  1. teezy kirjoitti:

    Ihana uimapatjakuva! Näytät todella hyvältä heteronaisenkin silmään!

    • minna kirjoitti:

      Fit and Curves on mun uusi off ihanne 😀 kiitos kommentistasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *