Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kilpailua itseään varten

Kisahuuma lähenee huippuaan, ensi viikonloppuna kisataan Tampereen karsinnat ja seuraavana sitten vielä Lappeenranta, kisaajat kuulevat kovaa kritiikkiä. Taas on ihmisiä jotka avaavat suutaan siitä miten kauheaa ja sairasta fitness kilpaileminen heidän mielestään on. Tuntuu ihan pahalta kilpailijoiden puolesta, tuntuu että kritiikki pahenee vuosi vuodelta.  Jos itse kisaisin pistäisin varmaan koko tietokoneen kaappiin siksi aikaa että kisat ovat ohi. Tuollaisen negaamisen lukemisella kun saa itselleen paineita vaan lisää ja pahimmassa tapauksessa alkaa kyseenalaistamaan omaa tekemistään.

image

Kroppa kun alkaa olla herkillä  juuri tuon kisakunnon ollessa ovella ja tuollaisesta voi helposti ottaa itseensä. Ei kannata. Myöskin tulosten liiallinen vatulointi kannattaa jättää vähemmälle. harmittaahan ei jos ei voittoa tule, mutta harvella se ensimmäisissä kisoissa sattuukaan.

Nyt sitten vaan kaikki kisaajat tuollaiset puheet toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kateelliset ne panettelee vaan. Usko omaan tekemiseen.

image

Pitää muistaa että jokainen tekee hommaa loppu peleissä itselleen, ei kellekkään muulle. Positiivisuus on se mikä pelastaa rankimmankin kisadietin, siitä kannattaa pitää kiinni ja sitä viljellä joka puolelle. Negatiivisuus meinaan tarttuu ja vie helposti mennessään.

Lavalla olossa kannattaa muistaa rentous ja rauha. Liika sähläys ja hätäinen katse näkyy lavalta kauas, joten kannattaa panostaa siihen että saat takahuoneessa hetken rentoutua ennen kisasuoritusta. Lookkien kanssa myöskin huomasin että luonnollisuus toimi parhaiten Jyväskylän kisoissa, näyttävyys on ihan hyvä juttu kunhan sitä ei olla vedetty överiksi. Hiukset saavat liikkua ja olla elävät. Ei ole hyvä juttu myöskään pienillä kilpailijoilla, jos tukka on melkein samankokoinen kuin vartalo.

image

Lomalta  arkeen paluu on sujunut rauhassa, pientä kurkkukipua ja tukkoisuutta tosin on ilmassa. Kävin lääkärissä jalan takia taas ja nilkka asia menee vihdoin eteenpäin. Jalkaa kuvataan vielä vähän ja sitten jossain vaiheessa sääressä oleva ydinnaula poistetaan. Treeneistä Maanantaina kävin tekemässä kädet ja tiistaina jalat. Eilen pidin suosiolla lepoa ja tänään käyn olon mukaan ehkä kevyesti pumppaamassa olkapäät vielä. Katsotaan miten olo tila etenee.

Stay Focus

Tsemppiä kaikille <3

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *