Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tavoitteena tekemisen korkein taso

Fitness on vaikuttanut elämääni vuodesta 2009. Tuolloin juoksin puolikkaan maratonin ja päätin että sen jälkeen alan panostaa lihasmassan hankintaan. Haaveissa oli myös kisaaminen. Niin sitten kisasinkin ensimmäisen kerran saman vuoden syksyllä. Aikaan on mahtunut tiukkaa diettiä, tarkkaa off-seasonia, ohjattuja treenejä, kolme eri valmentajaa, lappuja joita olen noudattanut löytyy kokonaisen kirjan verran. On treenattu vaikka minkälaisilla ohjelmilla ja jaoilla. Olen ollut 100% tarkka ja sitten taas lipsunut oikein kunnolla. Hakenut tasapainoa, kokeillut kahta eri lajia. Tehnyt aerobista aamuin illoin ja välillä ollut tekemättä ollenkaan.

image

Olen tavannut body maailmassa muutamia henkilöitä jotka ovat tuntuneet saavuttaneen sen korkeamman tason jossa elämäntapa on niin selkäytimessä ettei mitään ruokavaliolappuja tarvita jääkaapin ovea koristamaan. Arvostan näitä henkilöitä suuresti.  Osa on pystynyt vetämään jopa kisadiettejä ilman vaakaa, tunnustellen omaa kehoaan ja päässeet erittäin hyvään kisakuntoon. Nämä henkilöt pysyvät siistissä kunnossa koko vuoden ajan ja tietävät syövänsä harjoituskaudella riittävästi ja rennosti keräämättä suhteettomasti massaa kehoonsa. Tähän tilaan pääsy on vaatinut usean vuoden harjoittelun, eikä ole tullut monellekaan itsestään. Moni aloittaa nykyään juurikin niistä lapuista ja siitä että valmentaja sanelee joka ikisen liikkeen ja asian mitä tehdään mitä ei. Itse en halua enää tuohon samaan ralliin vaan uskon että riittää että valmentaja antaa suuret linjat ja katsoo että homma menee oikeaan suuntaan. Usein urheilijan on jossain vaiheessa koettava ylikunnot sun muut kataboliat että osaa kuunnelle kroppaansa paremmin. Kasvua urheilijaksi, sitähän se on. Tämän tason kun saavuttaa, voi elää onnellisena ja rauhassa nauttien joka hetkestä. Nyt on korkea aika.

image

Katson ihaillen ystävääni joka on pienen tytön äiti,  treenaa ja syö aikataulun mukaan. Välilä vähän tarkemmin, välillä vähän rennommin ja olisi koska tahansa muutaman viikon dietillä valmis kisalavalle. Ei puhettakaan että elämä pyörisi treenien ja ruokien ympärillä, ja kunto on aina siisti ja lihakset erottuvat. On hyvä että lähipiiristä löytyy innoittavia ihmisiä.

image

Flunnsa otti sitten tullakseen ihan kunnolla, enkä ole treenannut kolmeen päivään. Pakolliset työt ja muu aika lepoa, uskon että huomenna jo päästään asiaan. Nyt on kisattu Olympiassa ja tänään karsitaan Tampereella. Seuraatkaahan kisoja muunmuassa täältä: Bodylehti ja Olympia webcast 🙂

 

2 kommenttia

  1. MissEvilEve kirjoitti:

    Ihanat noi vaaleanpunaiset kuvat, jotenkin niin kauniit että <3

  2. Minna kirjoitti:

    Kiitos, ihanan pinkkiä bikinifitness aikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *