Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Viimeistelyt eivät hyvää kuntoa pilaa

Kisakausi suomessa lähenee loppuaan ja sosiaalinen media pursuaa kisoja, kisoja kisoja,  ja spekulaatiota siitä miten joku asia meni pieleen ja niin edelleen. On myös paljon onnistumisia, mutta valitettavasti sitäkin enemmän epäonnistumisia. Yksi henkilö voi vain voittaa ja loput jäävätkin sitten nuolemaan näppejään. Kaikki eivät toki edes lähde hakemaan voittoa ja toisaalta ymmärrän senkin että fitness kisoihin voi suhtautua samalla tavalla kuin  vaikka maraton juoksuun. Kunhan matka on juostu ja se riittää. Voitto se on itselle sekin. Mitä parempi aika sen parempi, kunhan matka on ollut hyvä. Se on hieno asenne sekin, kuitenkin aina tulee niitä koottuja selityksiä miksi juuri minä olisin ollut voittaja, mutta.

Tällainenkin löytyi arkistojen kätköistä.

Tällainenkin löytyi arkistojen kätköistä.

 

Kisakunnon hahmottaminen on vaikeaa varsinkin ensikertalaiselle, kun ei välttämättä oikein tiedä miten pieneksi ja rasvattomaksi sen oman kropan kuuluukaan mennä jotta se näyttää lavalla siltä miltä kuuluukin. Oma rakenne on monelle myöskin vaikea hyväksyä, jos se ei ole optimaalinen lajiin.

Rasva ei vaan näytä lavalla hyvältä ja kesäkunto ei ole kisakunto silti moni joka on useita kiloja kisakunnosta syyttää viimeistelyjä ja nesteisyyttä siitä että kunto näyttää lavalla pehmeälle. Neste on useissa tapauksissa kyllä yhtä kuin rasva ja, ja jos kunnosta näkee kilometrin päähän että rasvaa on reilusti, ei sitä paljon viimeistelyllä poisteta. Tankata ei kovin hirveästi varmasti kannata silloin jos syystä tai toisesta dietillä ei ole saatu rasvoja tarpeeksi alas. Laji on kova ja itsekkin olen vain joutunut raakileena nielemään pettymyksen, mutten onneksi ole syyttänyt menestymättömyydestäni muita. Ehkä se on jonkinlaista itsesuojelu mekanismia, että voi vierittää oman epäonnistumisen jonkun muun vaikkapa valmentajan harteille. Mokia sattuu ja itsekkin yksissä surullisen kuuluisissa bikinifitness kisoissa minulla ei ollut väriä ollenkaan ja olinkin koko lineup: in vaalein, Kyllähän se jälkeenpäin harmitti katsella kuvia mutta tilanteelle kun ei vaan sitten voi yhtään mitään. No silloin bikini kisa oli suomessa toista kertaa, eikä ollut oikein hajuakaan siitä mitä siellä lavalla oikestaan piti tehdä. Piti olla niin että värin ei pidä olla kovin tumma ja jotenkin sitten ajeteltiin että luontainen pohjavärini riittää ja toisin kävi. Tuolloin meni muutenkin poseeraukset miten sattuu ja takapuoli jäi löysäksi mutta oli hemmetin hauska reissu ja tulipahan tehtyä. Dietti oli rankka ja mietin jopa että olisin jättänyt menemättä koko kisaan, mutta onneksi menin. Muuten olisi harmittanut kahta kauheammin.

image

Siinä sitä seisotaan suomen huippujen keskellä ihan omalla luonnollisella ihon värillä, heh.

image

 

 Jokaisesta kisasta oppii paljon ja siksi juuri se lavakokemus on kullan arvoista. Onneksi on tullut kisattua raakileena, jotta osaa suhtautua asioihin myöhemmin ehkä hiukan rauhallisemmin ja keskittyä turhan vouhotuksen sijaan olennaiseen. Sen päivän kun näkee, LOL

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva