Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Pelkkää penkkiä

Oikeastaan nimi tulee siitä kun Turkissa lomaillessa tehtiin kavereiden kanssa penkkiä, ja mukana oli yksi bikinifitness kilpailija, ja yksi koti-äiti. Tämä asetelma herätti hiukan huvitusta reissussa 😀 Meinattiin siis, jos aletaan treenamaan pelkkää penkkiä ja hauista ehkä johonkin väliin. Halvat huvit, ovat monesti parhaat huvit. Nooh,  ihan hyvin kulki. Sitten loman jälkeen ollaan jatkettu keskustelua whatsapp ryhmässä jonka nimi on pelkkää penkkiä.

Joskus on kiva mörssätä menemään vaan. Olenkin miettinyt tätä mun treenifilosofiaa ja unelma kroppaa. Niin se on aikalailla muhkeat bikinifitness jalat ja pakarat,  iso bodyfitness yläroppa. Keskivartalo enemmän sitä bf:ää, mahdollisisimman kapea tietenkin. Pitää olla kurvia ja lihasta. Tällä hetkellä olenkin treenannut siihen tyyliin. Välillä kunnon selkä ja penkkipäivät ja niitä käsiä ja olkapäitä reippaasti. Jaloissa sitten perus liikkeiden lisäksi kunnolla pakarapotkua ja muuta veivausta. Epäkkäitäkin olen välillä tehnyt pitkästä aikaa.

Luojan kiitos, flussa alkaa olla ihan pientä nuhaa lukuunottamatta poissa 🙂

vaihdoin tukka tyylin, ei niin fitness henkiseen afroon :D

Vaihdoin tukka tyylin, ei niin fitness henkiseen afroon 😀

Ruokaa en ole ajatellut paljoakaan viime aikoina. Se on hyvä merkki. Tietenkin minun pitää tiedostaa se että sitä ravintoa on riittävästi ettei mene vahingossa katabolian puolelle. Mutta aika rennosti  olen syönyt, jos ollut syy mennä ulos syömään miksi en menisi? En ole lihonut enkä laihtunut, enkä oikein ajatellut sitäkään asiaa. Olisin voinut tietenkin ennen lomaa enemmänkin laihduttaa, mutta kun ei aina jaksa vaan laihduttaa. Apua. Alan kuulostaa kohta keski-ikäiseltä reippaasti yli-painoiselta pullan syöjältä, seli seli, mutta nooh. Kun ei jaksa, niin ei jaksa. Mutta niinhän se Juttakin sanoo että ” jos herkuttelee, ei saa valittaa läskeistä.” Niin en valita ja piste.

Alan olla ääripää ihmisenä sitä mieltä että mulle sopii kyllä selkeästi se että kun ollaan dietillä, niin sitten todellakin ollaan ja kun ei olla ei tosiaankaan olla, eikä mietitä koko asiaa. Eletään rennosti, tavataan ihmisiä ja mörssätään sen minkä keritään. Varmaan ihan terveellistä että paino on välillä paikallaan eikä sitä koita kokoajan väkisin vääntä suuntaan eikä toiseen. Viikunoihin ja taateleihin olen jäänyt ”lievästi” koukkuun ja niiden syöntiä voisi kyllä vähän rajoittaa. Niissä kun on aika reippaasti kaloreita. Saman verran kuin irtokarkissa. No joo onhan ne ihan puhdasta hiilaria ja buustaavat hyvin aineenvaihduntaa, mutta ei niitä tarvitsisi välttämättä joka ilta popsia. Olen syönyt vain neljä kertaa päivässä, mistä nyt en ole ihan varma onko se hyvä juttu. Mutta ainahan sitä voi sitten taas muuttaa, jos siltä tuntuu.

image

 

image

Ei se ole niin vakavaa tämä homma 🙂

Ollaan kuunneltu tänään koko päivä ihanaa Elastista töissä ja tässä tämän päivän fiilis biisi: Hallussa feat. Jontte Valosaari

Homma hanskassa 🙂

 

 

 

2 kommenttia

  1. Jaana kirjoitti:

    Mahtavaa Minna että olet alkanut postaamaan useammin. Sua on kiva seurata! Jatka samaan malliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *