Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Muscle Challenge

No mitäs sitten jos  joskus tarvitsee selkeän rungon tekemiselleen, eikä halua panostaa suuria summia valmennukseen. Aina sitä  haluaa tietenkin kehittyä, mutta mitä neuvoksi jos homma polkee paikallaan?

Minulle käy aina niin että kun teen itsenäisesti kuukauden tai pari, tulee tarve tarkemmalle tekemiselle. Itse alkaa valitettavasti huomaamattaan valita niitä mieli liikkeitä joissa on hyvä, ja vielä tietyssä järjestyksessä jolloin homma alkaa  junnata. Nykyään netti on pullollaan treeni ohjelmia. Tietenkään yhtä ja ainoaa oikeaa ei ole, ja pitää osata treenata ja vähän tajuta hommasta jotain ennen kuin aloittaa noudattamaan yleisesti tehtyjä ohjelmia. Niillä kuitenkin voi päästä pitkällekkin.  Ja monesti kehitystä auttaa jo ihan se että vaihtaa liikkeitä ja rytmitystä. Olen tykännyt nyt jakaa treenit neljään osaan ja ajattelin ottaa ensi viikosta lähtien  päärungoksi tämän Muscle Challenge ohjelman:

image

Ohjelmaan kuuluu myös ruokavalio, jonka ajattelin osittain skipata koska perusrunko mihin pyrin on hyvin lähelle tuota. Ja pyrin edelleen siihen rentouteen. Mikä estää myös olla vaihtamatta jotain liikettä, jos se ei syystä tai toisesta sinulle sovi.

image

Jokainen voi käydä lataamassa ohjelmat suoraan sivuilta: http://www.musclechallenge.fi/. Ohjelma on suunniteltu niin että se voi kestää 12-viikkoa ja miehille naisille on omansa. Rahasta ei siis homma ole enää kiinni. Mitä nyt treeni ohjelmia olen tehnyt ja toteuttanut nämä vaikuttavat ihan yleispäteville ja sopivat jo jonkin verran treenanneelle ihmiselle. Ei mitään ihme kikkailuja, vaan toimivia ja tehokkaita perusliikkeitä. Sivuilla on nähtävissä myös  video opastus Minna Pajulahden selkeästi ohjaamana jokaiselle treenille, joten jos olet salilla käynyt joskus ei voi mennä pahasti metsään.

Ruokavalio ei ole mikään kitudietti, joten ruokaa on varmasti riittävästi mikä takaa lihaskehityksen, mutta puhtaasti toteutettuna ei varmastikkaan ei lihota ellet sitten ole tosi pienikokoinen tai huonon aineenvaihdunnan omaava. Yleensä alussa menee hetki kunnes keho alkaa rullaamaan ruokavalion aloittamisen jälkeen, ja sitten olo on jo varmasti fressi ja energinen.

image

Eli nyt sinulla ei ole sitäkään syytä, ettei ole treeni ohjelmaa 😉

Varsinkin facebookissa ihmiset ovat pyytäneet niinkuin (varmaan kaikilta jotenkin fitnesiin liittettävältä henkilöltä) tekemään ohjelmia  ilmaiseksi. Tähän en valitettavasti halua ryhtyä tapaamatta ihmistä henkilökahtaisesti, tietämättä taustoja, varmistamatta treenitekniikoita jne. Siihen sitten meneekin niin paljon aikaa, että ilmaiseksi sellaiseen ei voi kukaan ryhtyä.  Usein vielä käy niin että jos ihminen ei maksa, jää koko ohjelma tekemättä 😀 Eli tästä nyt homma alulle siis, etkä jää edes kiitollisuuden velkaa 😉 Eikä ole riskiä että rahat menisivät hukkaan, jos et jaksakkaan noudattaa 😀

Eikun hommaan kiinni vaan.

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *