Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Ihanaa fitnestä – Nordic Fitness Expo 2014

Viikonloppu meni messuillessa. Syksyn kisat ovat ohi ja tuttuun tapaan olin niitä seuraamassa Lahdessa. Kyllä oli taas mahtavia fitness kissoja ja body kolleja lavalla. Messut olivat isommat kuin minään vuonna ja näkemistä riitti.

Perjantain pro-kisa oli vaikutava, Bikinissä suomen Sara Back sijoittui hienosti kolmanneksi ja Anna Virmajoki viidenneksi.

Pro bikini

Pro bikini

 

Miesten pro-kehonrakennus oli näyttävää meininkiä ja tykkään seurata sitä.

20141011-finaali-2726

Pro kehonrakennus, voittaja Roelly keskellä.

Pro-kehot hyppäsivät myös katsomoon.

Pro-kehot hyppäsivät myös katsomoon.

Messujen jälkeen olo on kun jyrän alle jäänyt. Launtaina katsoimme koko päivän kisoja ja illalla pääsimme vasta kymmenen jälkeen syömään ja siitä kävimme vielä virallisilla kisajatkoilla. Meininki oli kyllä aika lattea, mutta sentään jopa muutama pro:kin oli vaivautunut paikalle. Siitä sitten parin tunnin yö unilla pari kisalookkia heti aamusta ja kisoja seuraamaan. Laitoin tänä vuonna ystäväni Heidi Edelmanin hiukset  masters bikini- kisaan, sekä meikin ja hiukset Eve Heikkiselle joka kisasi bikinin yleisessä sarjassa. Heidi sai SM-pronssia ja Eve tuli neljänneksi omassa sarjassaan, Even blogi. Heidi taipuu hienosti sarjaan kuin sarjaan ja onkin aikaisemmin kisannut menestyksekkäästi sekä bikinissä, bodyfitnesissä että athletic fitnesissä. Eve veti hienosti loppuun pitkän kisa rupeaman. Hän kisasi Jyväskylässä junioreissa, joista pääsi edustamaan MM-kisoihin Meksikoon josta irtosi neljäs sija. Lauantaina hän kisasi Nicole Wilkins kutsukisassa, josta ei valitettasvasti yltänyt finaaliin. SM:t menivät sitten jo hienosti 🙂

Heidi Edelmann

Eve

_J3A9945-4

Heidi

Viikonloppu oli täynnä hyviä kohtaamisia ja hyvää fiilistä. Shoppailin myös muutamia treenipaitoja ja protskuja.

Enää ei ole pula treeni paidoista.

Enää ei ole pula treeni paidoista.

 

Ihanaa uuttaa Sportlifen puddingia. Sopii välipalaksi, tai proteiinin lähteeksi mille tahansa aterialle.

Ihanaa uuttaa Sportlifen puddingia. Sopii välipalaksi, tai proteiinin lähteeksi mille tahansa aterialle.

Ainahan sitä vähän meinaa kisa kipinää iskeä kun noita katselee. Nooh, ei mennä asioitten edelle. Mietin kuitenkin välillä kun viimeisistä kisoista on aikaa, että onko minusta koko touhuun ja kisaamaan enää? Tuntuu että viimeisistä kisoista on aikaa ikuisuus,  keväällä tulee kolme vuotta. Se on kuitenkin se aina minkä vähintään kroppa on vaatinut että voi edes ajatellakkaan lähtevänsä leikkiin uudestaan. Unohdan kuitenkin usein että olen tehnyt sen ennenkin ihan onnistuneesti, miksen nytkin?

Muutamia erityisen hyvin mieleen jääneitä asioita ja kisaajia olivat viikonlopulta esimerkiksi Henriikka Klemetin T-kävely,  joka näytti aivan upealle. Kuin hän olisi tanssinut koko kävelyn läpi. Jaana Malytchevan koko olemus ja kokonaisuus, hän tuli Nicole Wilkinssin kutsu kisassa toiseksi, voitti SM: t ja overalin. WOW, HYVÄ JYVÄSKYLÄ 😉 Hanna Saario voitti bodyfitnesin Overalin ja SM:t myös. Uskomaton kehitys muutamassa vuodessa. Hannan kanssa ollaan kilpailtu myös samaan aikaan vuonna 2011.

Jaana

Jaana

Tuoreen Body fitness SM voittajan kanssa. Hanna pääsee ensiviikolla MM-kisoihin :)

Tuoreen Body fitness SM voittajan kanssa. Hanna pääsee ensiviikolla MM-kisoihin 🙂

Suomen kehorakennuksen mestari Wilenius ja meikä.

Suomen kehorakennuksen mestari Wilenius ja meikä.

Minä ja kuuluisa Michelle Lewin :)

Minä ja kuuluisa Michelle Lewin 🙂

Nicole and me.

Nicole and me.

Lisää kuvia ja infoa pakkotoisto.comista ja bodylehden sivuilta, käykäähän kurkkaamassa. Muscle challenge ohjelma on vedetty viimeviikolla kerran kunnolla läpi, ja täytyy sanoa että aina napakka ohjelma. Ei sovi sunnuntai jumppaajalle. Kerron siitä vielä lisää jossain vaiheessa ja miten treenit ovat menneet. Ruoka  on maistunut hyvin, joten eipähän ainakaan katabolia uhkaa.

Loppuun fiilistelyä vuodelta 2011. Minä, Hanna Saario, Jutta Gustafsberg ja Johanna Koskinen

Loppuun fiilistelyä vuodelta 2011. Minä, Hanna Saario, Jutta Gustafsberg ja Johanna Koskinen

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva 

Seuraa ja tykkää 🙂 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *