Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Suppausta ja vesicombattia – virkistystä Tiistai iltaan Best Western plus hotel Haagassa

Fitness on kuumaa kamaa, kisojen jälkipyykkiä puidaan reippaasti jo lehdistössä, eikä vain lajin sisäpiirin kesken. Se on hieno juttu, ja odotan että joku päivä saadaan kisat telkkariin. Varmasti laji ja muunmuassa sen tuomarointi tulevat kehittymään paljon vuosien saatossa. Kilpailijat alkavat pikkuhiljaa muistuttaa kansaivälistä tasoa. Alan itse toipua vähä unisesta kisareissusta pikkuhiljaa ja tänään onneksi saankiin viettää vapaa-päivää. Eilinen ilta oli erityisen rentouttava: 

Kristiina "Kissi" Vähä- Hiilarikin, sen tietää että finess on pop :)

Kristiina ”Kissi” Vähä- Hiilarikin, sen tietää että finess on pop 🙂

Tämä tuli tarpeeseen ja sain kunnian olla kutsuttuna eilen muiden fitfashion bloggaajien kanssa Hotelli Haagaan ja sen uusiin Day spa tiloihin. Ensin Erimoverin iloinen Sonja (erimover tarjoaa liikunta ja luento palveluja kaiken ikäisille) esitteli meille hotellin tiloja ja tarjosi virkistävät smoothiet. Hotelli on muuttunut vanhasta bisness hotellista paljon monipuolisempaan suuntaan ja onkin remontoitu täysin vuonna 2008.

image

Superior huone.

Superior huone.

Tytöt sviitissä :)

Tytöt sviitissä 🙂

Hotellissa on myös ihana opetushoitola Spa verso. Saimme hoitolasta mukaan näytepussukat ja pääsemme myöhemmin myös itse hoitoihin. Täällä saat kosmetologi palveluja edullisella hinnalla ja oppilaat tekevät valvottua ja tarkkaa työtä. Jos haluat hoitohin kavereiden kanssa on useampi hoitotuoli vierekkäin joten näin voit tulla rentoutumaan ystävien kesken kuin elokuvissa.

image

Kattavan esittelykierroksen jälkeen pääsimme tutustumaan myös pariin liikunta tuntiin:

(Esittelyt kopioitu erimoverin sivuilta.)

”SUP FIT&BALANCE™

SUP Fit&Balance™ –tunti on aivan uudenlainen, monipuolinen ja tehokas ryhmäliikuntatunti, joka koostuu SUP-laudan päällä tehtävistälihaskunto-, kehonhallinta-, tasapaino– ja liikkuvuusharjoituksista sekä sykkeenkohotusosioista joko meloen tai vedenvastusta hyödyntäen. Lattiatasossa tehtävään lihaskuntotreeniin verrattuna SUP-laudan päällä treenaaminen mahdollistaa tehokkaamman harjoitteluympäristön: jokaisen liikkeen yhteydessä joudut tasapainottamaan kehoa ja käyttämään syviä lihaksia asennon hallitsemiseksi! Tule kokemaan jotain aivan uutta ja haastamaan koko vartalosi SUP Fit™ -tunnille! Valmistaudu tunnille kuten uimahalliin ja valmistaudu kastumaan. Laudan päällä voit treenata puhtaissa, kevyissä liikuntavaatteissa tai uimapuvussa. Ikäsuositus: nuoret ja aikuiset Kesto: 55min

Missä ja milloin: HELSINKI Hotelli Haaga; keskiviikkoisin klo18.50-19.45 ja sunnuntaisin klo18.35-19.30 (HUOM! Päivämäärä! Tarkemmat tiedot Web-palvelussamme) Hinta: 20€ / kerta”

Suppaus tuotti nilkkavammaiselle ja huonon tasapainon omaavalle haastetta :) Veilä kun laufdan päällä joutuu tekemään joitakin liikkeitä homma muuttuu haasteelliseksi :D Kesällä suppaamaan on päästävä varmasti.

Suppaus tuotti nilkkavammaiselle ja huonon tasapainon omaavalle haastetta 🙂 Vielä kun laudan päällä joutuu tekemään joitakin liikkeitä homma muuttuu haasteelliseksi 😀 Kesällä suppaamaan on päästävä varmasti.

”AQUAMOVER COMBAT™

AquaMover Combat™ on tehokas ja monipuolinen matalan veden vesijumppatunti musiikin tahtiin. Combat –tunnit pohjautuvat erilaisiin iskuihin, nyrkkeilyihin ja potkuihin sekä näiden yhdistelmiin. “Taisteluliikkeiden” lisäksi AquaMover Combat ™ –tunti eroaa  tavallisesta vesijumppatunnista hieman räväkämmillä musiikeilla, mikä saattaa houkutella myös miehiä tämän energisen vesiurheilun pariin. Ikäsuositus: Nuoret ja aikuiset. Kesto: 30-45min

 Erityistä:

AquaMover Combat™ on mielekäs ja tehokas vesitreenikokonaisuus. Tunnilla liikkeet myötäilevät musiikkia ja liikekokonaisuudet vaihtuvat aina biisien vaihduttua. AquaMover Combat™ -tunti voidaan soveltaa myös erittäin tehokkaaksi syvän veden tunniksi! ”

Vesi combat yllätti minut erittäin positiivisesti, aikaisempi kokemus vesi-liikunnasta oli lähinnä mummojumppaa uimahallissa tai kuolettavan tylsää vesijuoksua. Compatissa oli vauhtia ja menoa ja vesi-liikuntahan tunnetusti on hellää nivelille ja sopii siksi hiukan liikuntarajoitteiselle ja ylipainoiselle.

image

image

Lopuksi meille tarjoiltiin ihana fitness illallinen hotellin ravintolassa. Kanaa ja salaattia tietysti, kyllä maistui 🙂

image

Kiitos kaikille ihanille naiselle seurasta. Mukava olivat: Get fit stay healthy – Aino, Fit Times – Janina, Monna treenaa – MonnaPunttimimmi – NataliaFit you too – Katri ja Sairaan kaunis maailma – Marissa.

image

 

Suuri kiitos myös illan järjestäjälle Sonjalle, tunnin vetäjälle ja Hotellille 🙂 Tänne tulee mielellään uudestaankin.

Instagram: tyttösinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

SEURAA JA TYKKÄÄ 🙂 

image

2 kommenttia

  1. Monna kirjoitti:

    Kiitos itselles! 🙂 Oli tosi kiva tavata ihan livenäkin vihdoin! <3

  2. minna kirjoitti:

    Samoin Monna <3
    Ehkä nähdään messuilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *