Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

I love me – ole tärkeä itsellesi

Tuli sitten kuitenkin lähdettyä messuille, mitäpäs sitä muutakaan sateisena Sunnuntaina tekisi. I love me, eli suomeksi minä rakastan itseäni messuilla oli yhdistettynä viisi tapahtumaa: kauneus, muoti, terveys, koru&kello, ja luonnollisesti messut. Paljon kaikenlaista oli nähtävillä.

Sateenläpi, ilman sadetakkia. Saavuin paikalle sateen läpi ja tietenkin ilman sadetakkia.

Kävin katsomassa I love fashion näytöksen, jossa näki kattavasti koko syksyn muodin kirjon. Rakastan muotinäytöksiä ja muistan kun joskus Iisalmessa asuessanikin olen tullut Helsinkiin ihan vartavasten muotimessuille. Pakko nyt hiukan arvostella, ketään henkilökohtaisesti luokkaamatta, mutta: Muotinäytösten mallit ovat hoikkia edelleen, vaikkakin kauniita,  mutta pakko sanoa että kyllä vaan ihminen on paremman näköinen jos omaa vähän lihasmuotoja. Jos omaa pikkuisen lihasta, se antaa anteeksi jos on vähän ylimäärästä tuoden kauniin muodon kroppaan, ja myös jos on hyvin vähärasvainen ei ihminen näytä riutuneelta jos omaa lihaksia. Kuten esimerkiksi bikinikilpailijat. Jos lihaksia ei ole ja omaa normaalin rasvaprosentin, näyttää väistämättä laihaläskille. Mietinkin joskus jotain malliohjelmaa katsoessani että kerrotaankohan malleille noin yleisesti, miten hoikkana kannattaa pysyä. En tarkoita että mallien nyt pitäisi olla mitään body ihmisiä, mutta kuitenkin kehonkoostumuksesta näkee jonkinverran miten ihminen elää ja syö. Luulen että asiassa olisi jonkin verran kehitettävää. Esimerkiksi Karita Tykkä ja Anne Kukkohovi ovat hyviä esimerkkejä kauniista hyvinvoivan näköisistä malleista.

image

image

Malli kauneimmasta päästä.

image

Messuilla näki hyvin tämän hetken trendit eli superfoodit ja vastapainona täytetyt huulet. Superfood kojua oli vaikka minkälaista, ja onhan se hienoa että ihmiset ovat innostuneet terveydestä tätä kautta, mutta valitettavasti monelta unohtuu ettei millään viherjauheella korvata näitä perusasioita kuten: tasainen ateriarytmi, säännöllisyys, kasvikset jne. Toki näillä tuotteilla saadaan jo hyvää ravitsemusta täydennettyä mutta jos syöt mitä sattuu ei sinne joukkoon heitetty muutama goji marja tai MCT öljy tai mikä lie, paljon asiaa auta. Maistoin kyllä ensimmäisen kerran kunnon raakasuklaata, ja täytyy sanoa että hyvällehän se maistui.

Plastiikkakirurgian osastot olivat hyvin esillä myös ja niinhän se on tänäpäivänä että jos johonkin ei ole tyytyväinen voi sen asian muuttaa.

image

image

 

Tämä näyte ainakin maistui hyvälle.

Tämä näyte ainakin maistui hyvälle.

 

Ja löytyipä hyvinvointi puolelta liikaa terveellisyyttä karsastaville kunnon pizzaa :D

Ja löytyipä hyvinvointi puolelta liikaa terveellisyyttä karsastaville kunnon pizzaa 😀

Kävin kuuntelemassa myös Cerfied Codes Coach Miia Huitin luennon: Vapaudu stressistä ja rajoittavista uskomuksista. Paranemisen avainta etsittiin itsehoitomenetelmien avulla. Samalla tehtiin myös rentouttava harjoitus, jolla ikävistä asioista pääsi eroon. On totta että monesti ongelma tilanteissa ajatus alkaa kiertää kehää, eikä ulospääsyä löydy, mutta kun ongelman ikäänkuin käsittelee mielessä ja heittää roskiin on se paljon helpompi kohdata. Kiitos tästä.

Mukaan tarttui myös hiukan huuhaa kirjallisuutta.

Mukaan kotiin tarttui myös hiukan huuhaa kirjallisuutta.

Miia Huitti

Miia Huitti.

Ystävällinen henkilö Ellen osatolla, muisti minua näin makeilla tuliaisilla :D KIITOS :)

Ystävällinen henkilö Ellen osatolla muisti minua näin makeilla tuliaisilla 😀 KIITOS 🙂

Tässä oli tämän syksyn messut :)

Tässä oli tämän syksyn messut 🙂

Instagram: tyttosinäoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

 

6 kommenttia

 1. Kukka kirjoitti:

  Ihanan piristävä kirjoitus ja pirteältä näytät sinäkin takissasi 🙂

 2. Kimmo kirjoitti:

  Täytyy sanoa kun sattui tämä blogikin silmään, että näytät kyllä älyttömän hyvältä nykyisessä kunnossa, ei ole ainakaan dieetille tarvetta. Ehkä parhaimman näköinen takapuoli mitä on eläissään mies nähnyt, jos näin kehtaa sanoa. 🙂

  Terv, eräs TG:n vakionaama, elä ainakaan salia vaihda!

  • minna kirjoitti:

   Moi Kimmo! Kiitos kommentistasi, olen otettu. En ole salia vaihtamassa 😀 Ois kiva tietää kuka vakionaama on kyseessä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *