Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Poseerausten aloittelua ja salakavala nettiriippuvuus

Niin se vaan taas yksi treeniviikko pyörähti taas, samalla ohjelmalla ollaan menty. Varmaan vielä sinne joulukuun puoleen väliin ainakin menen tällä systeemillä. Nolla aerobista ja ruoka maistuu. Neljä punttitreeniä siis vaan ja kunnolla tehtynä. Viime viikolla sain jalkoihin ja olkapäihin kaverin mukaan, ja saatiinkin ihan kunnon jumpat tehtyä.

Fitness kohu taitaa alkaa hiukan laantua ja hyvä niin. Olen miettinyt mikä tähän kohuun on syynä? Osaksi varmasti se että bloggaajat omissa blogeissaan itsekkin kyseenalaistavat omaa tekemistään, mitä olen joskus kyllä itsekkin tehnyt. Ei oikein olla varmoja onko se fitness se juttu vai eikö? Se on toki nuorelle ihmiselle ja joskus vähän vanhemmallekkin ihan luonnollista ettei tiedä mitä haluaa. 

Toinen asia mikä on ollut mielen päällä on nettiriippuvuus. Useat kärsivät tänä päivänä vakavasta nettiriippuvuudesta.

Nykyään kaikki on netissä, paljon positiivista. Mutta myös paljon negatiivista. Asioiden hoito on helpottunut kovasti, on helppo seurata ihmisiä facebookissa, instagramissa ja niin edelleen, mutta korvaako tämä niin kallisarvoista läsnäoloa liikaa? Olen kiinnittänyt itse huomioita siihen että stressaannun helposti esimerkiksi siitä kun viestejä tulvii sähköpostin lisäksi, whatsappiin, facebookkin ja kaikki suoraan puhelimen näytölle. Päivän aikana niihin ei ehdi useinkaan reagoida ja vuori odottaa illalla purkamista. Päivärytmini menee yleensä niin että treenaan iltaisin, joten usein laitteille ei oikeasti olisi niin paljon aikaa.

Myönnän että itsekkin kaivan puhelimen esille liian usein, mutta ajattelin alkaa keskittyä siihen että vähentäisin hommaa edes vähän.  Olen myös huomannut että some kanavia ja blogia voi päivittää hyvin, vähäiselläkin netissä roikkumisella. Ei tarvitse seurata koko maailmaa, vain ne innostavimmat 😉

Pikkuhiljaa olisi tarkoitus sitten alkaa treenaamaan myös unohtuneita poseerauksia että sitten lavalla tietää mitä tehdä 😀 Ekasta kerrasta ei tulut mitään, eikä yhtään kuvaa anatomisista asennoista saatu. Pitää pistää kuvaajan kanssa hommat linjaan, niin eiköhän jotain matskua saada. Tosiaan ihme juttu miten nuo T-walkit sun muut eivät enää olekkaan niin selkärangassa.

Tässä vielä yksi videoitu t-walk vuodelta 2011. Tuossa olin ihan liian jäässä, kaikki hoki minulle tuolloin että rauhallisemmin rauhallisemmin vaan. Kävi niin että olinkin vähän liian jäässä ja liian rauhassa 😀 Kisa oli kuitenkin ihan ok, ja olin neljäs.

Hymyä huuleen ja näihin kuviin ja tunnelmiin rentouttavaa Sunnuntaita jokaiselle. Nyt on aika latautua tulevaan treeniviikkoon ja ottaa rennosti.

 

image

 

image

 

 

image

 

Ja stalkata voit myös instagramissa: tyttosinaoletvahvaofficial ja facebookissa Tyttö sinä olet vahva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *