Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Wabban kisat ja aliarvostettu kaali – sekametelisoppa postaus

Heippa!

Taas on tarvottu loskassa eteenpäin ja reilu viikko on vierähtänyt jo edellisestä kirjoituksesta. Täällä satoi jopa lunta mikä vähän piristi, mutta sulikin sitten samantien pois. Päivästä toiseen on pimeydessä vaellettu töihin ja sitten salille. Mitään uutta ja ihmeellistä ei ole tapahtunut, paitsi viikonloppuna pääsin katsomaan taas fitnestä. Joka oli ehdottomasti se suurin kohokohta ja ilon aihe. Helsingin kulttuuri talolla oli Wabba liiton fitneskisat, jotka järjestettiin ensimmäistä kertaa suomessa. kyseessä oli maailmanmestaruus kisat, joten kilpailijoita oli reippaasti ulkomailta. Suuri osa varsinkin Italiasta. Yhteensä kilpailijoita oli reilusti yli 300.  Tiina Jylhä-Valkonen ja Tapani valkonen toivat kisat suomeen. Ennenhän suomessa on järjestetty ainoastaan IFBB:n kisoja, joihin olen itsekkin osallistunut.

image

Oli ihan mielenkiinotoista seurata kisoja, ja varsinkin miesten taso oli mielestäni kova. Suomalaisia kilpailijoita oli mukana ja varsinkin julkkikset olivat hyvin edustettuina. Henna Peltonen, Teppo Säkkinen, ja Tapani Valkonen nähtiin lavalla. Hennalle kävi huono tuuri, koska alunperin hänen oli määrä osallistua model sarjaan (bikini fitness iibb:ssä) mutta hänet siirrettiin astetta kovempaan shape sarjaan. En kyllä ymmärrä miksi, koska minun silmään kunto oli enemmän sitä bikiniä. Kovemmassa sarjassa sijoitus jäi saamatta.  Tape oli hienosti toinen omassa luokassaan kehonrakennuksessa, mutta Teppo ei valitettavasti päässyt kärkisijoille. Suomesta menestyi hienosti myös moldel sarjasta Elina joka oli ainoana suomalaisena finaalissa ja tuli hopealle. Shapessa kilpaili myös loistokkaasti Minna Paler ja  Linda Sonntag. Sarjat olivat hiukan erillaisia, eikä t-kävelyitä nähty. Vapaa ohjelmissa, olikin sitten mukana perhosen siipiä ja kaikenlaista muuta härpäkettä. Poseeraukset olivat monella hyvinkin erillaisia mitä IFBB:ssä on totuttu näkemään. Mielenkiintoinen kokemus kaikenkaikkiaan. Itse en ole koskaan nähnyt maailmaa pelkkien Ifbb lasien läpi, joten muutkin liitot ovat Suomeen erittäin tervetulleita.

image

Naisten model sarja.

image

Shortsisarjaa ennen oli vielä yksi kevyempi sarja miehille.

 

image

Martina Aitolehti & kumppanit jumppaa Selättimellä väliajalla.

Kisat alkoivat aamulla kello kymmenen, ja kahdeksan tunnin jälkeen luovutimme. Ohjelmaa ja muunmuassa naisten raskaammat sarjat jäivät nekemättä. Mielestäni kisoja olisi voinut jakaa jopa kahdelle päivälle. Harva meinaan jaksoi olla aamusta iltaan paikalla.

 

Sitten siihen kaaliin: Nimittäin body ruoan ei todellakaan tarvitse olla kallista. Keräkaali maksaa noin reilun euron kilo ja sillä saa makua munakkaaseen, salaattiin, jauhelihaan jne. Oma lemppari on ollut viimeaikoina munakas johon lisään ihan keräkaalia reippaasti. Munat vaan pannulle, valkuiset pois, ja pieni määrä oliiviöljyä. Itse laitan kolme munaa ja yhden kokonaisen munaa, ja kaalia reippaasti päälle. Sitten annan paistua reilun ajan ja vielä käännän että kaali ruskistuu toiselta puolelta hiukan. Käy iltapalana, välipalana, aamiasena, tai vaikkapa pääruokana kunhan lisäilee joukkoon tarvittavat hiilarit yms, mitä omaan ruokavalioon kuuluu. Kaalia voi syödä aika reippaasti lihomatta, joten se sopii myös dietille. Kaalin ravintosisältö.

image

Halpaa kuin mikä.

image

Munakas pääruokana, alla pastaa.

image

Mave kulkee satasella kevyesti.

Mave kulkee satasella kevyesti.

Iloa loppuviikkoon :)

Iloa loppuviikkoon 🙂

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> seuraa

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> tykkää

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *