Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kasvojen kuntosali – kasvot koholle ilman kirurgiaa

Kasvoissakin on lukuisia pieniä lihaksia, jotka ilman aktivointia pääsevät latistumaan niinkuin mikä tahansa muukin lihas. Joulun ajan vietin Jyväskylässä läheisten luona, ja sain joululahjaksi hoidon tälläiseen: HYDRADERMIE LIFT hoitoon joka kohottaa ja keventää kasvonpiirteitä. Jyväskylässä hoitoja tekee Janica Loihtimossa.

IMG_3835tehty

Kasvojen hoidon mestari.

Ensin kasvoilla liikutellaan Hydraderm-lift hoitoelektrodeja eli laitteen käsikappaleita, jotta saadaan kasvojen nestekierto aktivoitua, ja kasvojen lihakset rentoutettua. Sitten lihaksia harjoitellaan kevyesti, mutta niin että voit selvästi tuntea niiden aktivoituvan. Voin kertoa että on hauska tunne, kun harvemmin omia kasvojen lihaksia tunnistaa. Vähän kuin olisi käynyt ensimmäistä kertaa kuntosalilla, ja löytää uusia lihaksia. Loppuun tulee sitten vielä rentouttava hieronta, mikä kruunaa hoidon.

Hydradermie Lift näohooldus

Guinotin sivuilla hoidosta kerrotaan näin:

” High-tech lifting -erikoiskasvohoito

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Aikaisemmat lifting-kasvohoidot ovat vaikuttaneet ainoastaan ihon eri kerroksissa. HYDRADERMIE LIFT on nuoruuden vallankumous, se ulottuu astetta syvemmälle ja stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä.

Kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla

HYDRADERMIE LIFT on lifting-kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu.

HYDRADERMIE LIFT on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä –ilman pistoksia! Huomaat eron katsomalla peiliin. Aloita kokeilemalla komen kerran hoitosarjaa. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla. ”

image

Hoito on samalla myös äärimmäisen rentouttava, ja loppuun tuleekin kunnon hieronta.

image

Savinaamiota epäpuhtauksiin 🙂

Todellakin jo yhden hoitokerran jälkeen, huomasin että kasvot ovat erillaiset ja freesimmät. Janica näytti toisen puolen käsiteltyään eron ja toinen kulmakarva oli selvästi korkeammalla kuin toinen, samoin poskipää korkeammalla ja poski muuten lommolla. En malta odottaa että pääsen tähän hoitoon uudestaan.

Ja mitä tämä lysti maksaa? Hydradermie lift hoito 75 min/ 89€

Läpimästi voin suositella Loihtimon ja Janican palveluita kaikille. Ajan saat varattua netissä tai puhelimitse: Loihtimo.
Paikka sijaitsee Jyväskylässä ihan torin laidalla.
Kannattaa käydä katsomassa myös uusimmat hius ja kauneus vinkit Loihtimon blogista. 

Nyt voit saada myös kasvohoidon yhteydessä ripsien ja kulmien värjäyksen VELOITUKSETTA, mainitsemalla varauksen yhteydessä koodin: TYTTÖ SINÄ OLET VAHVA. Kannattaa hyödyntää 🙂 Voimassa: Tammi- ja helmikuun. 

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

4 kommenttia

 1. Anne kirjoitti:

  Ihana joululahja! Pitää päästä heti tuollaiseen, samalla kun aloittaa tammikuussa uuden elämän. 🙂 Muistahhan kirjoitella blogia enemmän.

  • minna kirjoitti:

   Heti vain aikaa varailemaan ettei unohdu 🙂 Blogia kirjoittelen aina kun on aikaa ja inspiraatiota. Pysy linjoilla ja hyvää alkavaa vuotta sinulle 🙂

 2. Johanna kirjoitti:

  Moi Minna! Tykkään tosi paljon blogistasi, käsittelet mielenkiintoisia aiheita kivalla tyylillä. Odotan aina innolla uusia blogipäivityksiä! 🙂 Kaikkea hyvää alkavalle tulevalle vuodelle!

  • minna kirjoitti:

   Kiitos Helena 🙂 Hyvää palautetta on mukava aina saada. Kaikkea hyvää sinulle myös tulevaan vuoteesi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *