Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Hyvää vuoden ensimmäistä päivää

Niin se vaan on taas uuden vuoden ensimmäinen päivä. Minunkin on aika kerrata vuoden tapahtumia. Nousujohteessa ollaan, kuitenkin loivassa sellaisessa. Yleensä minun elämässä on jyrkkiä nousuja ja nopeita alastuloja, kuin vuoristoradassa. Olisiko ikä tasoittamassa pahimpia mäkiä?  Vuosi 2013 ei ollut mikään elämäni vuosi. Alamäkeä mentiin ja lujaa, ei puhettakaan mistään fitness kisoista. Piti keskittyä ihan vain selviytymiseen. Viime vuonna  2014 taas korjailtiin jälkiä, ja tehtiin isoja muutoksia.

Kävin Turkissa täyttämässä 32- vuotta.

Kävin Turkissa täyttämässä 32- vuotta.

image

Muutin pitkään tekemiäni asioita. Myin kodin jossa olin asunut viimeiset kymmenen vuotta, luovuin liikkeestä joka oli tuonut elantoni viimeiset kahdeksan vuotta. Luovuin siis kaikesta materiasta, ja vaihdoin kaupunkia jossa olin elänyt viimeiset 12-vuotta. Reissasin vähemmän kuin aikaisempina vuosina, keväällä kävin Budabestissä, ja syksyllä Turkissa. Ystävät ovat kulkeneet mukana läpi kaikkien muutosten, mitä arvostan todella suuresti. Tiedätte, ketä tarkoitan <3

Kesäinen Helsinki tuntui ihanalla, uudella ja raikkaalle. En kadu sitä että päätin tulla juuri tänne aloittamaan uutta elämää.

Tänä vuonna aion rakentaa kaiken niiden asioiden ympärillä jota rakastan, en tee päivääkään mitään sellaista mistä en ole varma. En elä elämää muita varten, vain itseäni. Tulen ottamaan riskejä, joista kannan vastuun.

Kävin ennen joulua viikonloppuna Tampereella. Kävin Matin luona laittamassa valmennus kuviot taas uudelle alulle. Sain ohjeet käteen, ja niitä noudatetaan pilkun tarkasti 5.1.2015 alkaen. Päämäärä projektilla on, mutta olen siitä vielä hiljaa.

Oli jo ikävä Tamperetta, niin monen vuoden ajan olen tottunut käymään siellä vähintään kerran kuussa että kaupunkia on alkanut jo kaipaamaan. Nyt reissut jatkuvat ja olen onnellinen siitä.

Joulu meni läheisten seurassa ihan rentoutuessa. Söin ja lepäsin. Kerran kävin treenaamassa pyhien aikana, se oli tarpeeksi.

Tunnelmallinen Joulu <3

Tunnelmallinen Joulu <3

Sitten kun palasin perjantai yönä alkoi vatsatauti. Todella outoa, olen niin harvoin sairaana. Olin sängyn omana lähes viisi päivää.  Eilen illalla lähdin uuden vuoden kunniaksi ystävien kanssa syömään. Oli mukava käydä ulkona, mutta huomasin että olo ei ollut vieläkään kovin hyvä, joten lähdin hyvin pian syötyäni ja muutaman raketin katsottuani kotiin. Tänään ajattelin käydä ihan varovasti treenailemassa.

 

Uuden vuoden dinner.

Uuden vuoden dinner.

Mave on saanut lisää kiloja vuoden aika.

Mave on saanut lisää kiloja vuoden aika.

Toivottavasti kroppa myös lisää lihoja.

Toivottavasti kroppa myös lisää lihoja.

No oli siinä vatsataudissa jotain hyvää, sain rauhassa ajateltua ja visioitua tulevaa vuotta. Suunnitelmat ovat selvät ja olen valmis toteutukseen. Jos sinulla ei ole vielä unelmaa, vielä ehdit rakentaa sen ja lähteä sitä kohti. Se vaatii vain päätöksen.

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

2 kommenttia

  1. Jaana kirjoitti:

    Onnea tähän vuoteen!!! Olen varma että menestyt siinä mihin ikinä ryhdytkään

    • minna kirjoitti:

      Kiitos samoin Jaana 🙂 Katsotaan mitä tuleman pitää, jos ei yritä ei tapahdukkaan mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *