Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tammikuu alkaa tietenkin milläs muulla kuin dietillä

Niin se taas on tammikuu hyvässä vauhdissa, ja minun kohdalla se tarkoitti että 5.1 jälkeen sain jättää hyvästit TAAS  kaikille ylimääräisille pullan mussutuksille ja hiilari ähkyille. Aloiteltiin kuitenkin ihan maltillisesti että niin hiilaria on mukana vielä reippaasti, aamupuurot, ja hiilarin lähteet pääaterioilla kuuluu asiaan. Proteiinia tietenkin jokaisella viidellä aterilla, ja hyviä rasvojakin on ripoteltu sopivasti joukkoon. Ihan perus, kana, riisi, liha, kasvis, muna, hera linjalla mennään. Treenin jälkeinen ruoka on varsin runsas, joten ei tässä hätäpäivää. Ohjelmaan tuli myöskin kolme aerobista treeniä. Empä ole muuten koskaan ollut tekemättä aerobista näin pitkää aikaa, joten ainakin saadaan kropalle ärsykettä kun aletaan taas veivaamaan cardiota. Näillä porskutellaan läpi tammikuun ja helmikuun seitsemäs päivä matkaan taas Matin luokse Tampereelle ja tehdään muutoksia jos on tarvista. Nyt kun dietti ruokavaliota on noudatettu lähes viikko on painoa tippunut 1,7 kg ja alussa pitäisi lähteäkkin vähintään kilon viikko vauhtia perä keventymään.

Treenin jälkeinen tärkein kasvuateria.

Treenin jälkeinen tärkein kasvuateria.

Toki asiaan kuului nytkin  viime sunnuntaina vetää napaan kaikki mitä mieleen tuli, tai oikeastaan kaupan maksalaatikkoa ja paketillinen riisipiirakoita. Siis kyllä, luit oikein. Jostain se vaan tuli mieleen, että maksalaatikkoa on saatava ja sehän ei luonnollisestikkaan dietteihin kuulu. Empä ole moista syönyt sitten jälkeen lapsuuden, mutta tulipahan syötyä.

Kumma juttu, että kun dietillä on päämäärä jaksaa hommasta olla ihan eri lailla kiinnostunut. Muuten oikestaan olen tottunut olemaan vähän isompi, ja vaikka esimerkiksi kesällä jaksoin ketoosi kokeilua jonkin aikaa mutta motivaatio ei kuitenkaan riittänyt kovinkaan pitkälle. Turkin reissuun kiristelin vähän, mutta sitten taas otin aika iisisti ja söin niin paljon kuin jaksoin 😀 Hommaan on ihan eri kosketus, kun ottaa selkesästi jonkun päämäärän ja päivämäärän mihin mennessä pitää tapahtua tiettyjä asioita. Juttu pitää olla tietenkin itselle super tärkeä, vaikka hääpäivä niin diettiä jaksaa noudattaa. Nyt ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia noudattamisen tai motivaation kanssa. Viikko takana tosin, ja aika monta edessä 😀

Tuli käytyä fiilstelemässä Lux helsinkiä.

Tuli käytyä fiilstelemässä Lux helsinkiä.

Ainut miinuspuoli on nyt ollut se että kun olin Joulun jälkeen vatsataudissa, niin luulen että se veti kropasta aika lailla vastustuskyvyn pois. Nyt on vähän kurkku karhea ja imusolmukkeet kaulasta turvoksissa, toivotaan että tämä menee  ohi säikädyksellä niin saadaan ensiviikostakin kympin treeniviikko.

image

image

Kiitti kun jaksoit lukea 🙂 Tsemppiä tavoitteisiin.

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

3 kommenttia

  1. Jaana kirjoitti:

    Kyllä sulle on tullut lihasta ihan reippaastikin. Tsemppiä diettiin, nyt onnistut.

  2. Emilia kirjoitti:

    käytätkö aina kotimasia vihanneksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *