Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tammikuu = Timmikuu

Fitfashionilla vietetään nyt tammikuussa Timmikuuta, joten laittelehan sinäkin instagramiin kuvia hashtag #timmikuu niin olet mukana.

unnamed

Muistetaan huolehtia itsestämme, liikkua ja syödä terveellisesti. Siitä se hyvä olo tulee, ja samalla voit motivoida myös muita. Nyt on todella hyvä aika aloittaa vaikka sen kesäkunnon metsästys, niin ei tule kiire. Liikunnasta ja terveellisestä ravitsemuksesta kun saa vielä niin valtavasti voimaa ja energiaa kulkea tuon loskan läpi.

Minun flunssa alkaa olla selätetty ja eilen pääsin taas jo vähän treenin makuun. Räkää irtoaa vieläkin, joten aika varovaisesti on otettava vielä tämä loppuviikko mutta eiköhän ensiviikolla olla jo kartalla jälleen.

Jos dietillä ollessa sairastuu, kannattaa treenit suosiolla jättää pois ja varsinkin sykettä nostavia suorituksia välttää siihen asti että on kunnolla terve. Ruoka suunnitelmassa pitää kuitenkin pysyä 100% sesti niin takapakkia ei tule, vaikka tuntuu ettei ruokahalua olisi on tärkeää pitää aineenvaihdunta käynnissä säänöllisellä suunnitelmallisella ruokailulla.

Minun projektia on takana vasta vajaa pari viikkoa, ja nautin tekemisestä täysillä. En malta odottaa seuraavaa Tampereen reissua.

image

image

image

unnamed-1

Intstagram: tyttosinaoletvahvaoffcial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *