Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Akvaarioiden rentouttava maailma

Fitness on kovaa hommaa,

ja välillä tarvitsee vastapainoksi olla jotain muuta ja rentouttavaa. Rentoutuminenhan on urheilijalle äärimmäisen tärkeää. Oletteko koskaan huomanneet kuinka rentouttavaa on katsella kaloja akvaarioissa? Se on vähän niinkuin katselisi avotulta, akvaarioissa yhdistyy lisäksi eksotiikka, liike, erillaiset värit, visuaalisuus ja luonto. Tutkitusti akvaarion katselu vähentää verenpainetta ja stressiä. Ystäväni on tutustuttanut minut tähän maailmaan, ja kävimmekin katsomassa Helsingin Kaapelitehtaalla akvaarionäyttelyä.

image

Kalat ja akvaariot näyttelyyn olivat osa akvaarioseuran omia, osa lainattu, ja osa lahjoitettu eri paikoista. Kaloja oli kaiken kokoisia ja näköisiä, eksoottisista harvinaisuuksista suomalaiseen rapuun. Sekä suolaisen että makean veden kaloja.  Suurimmat akvaariot olivat jopa 1000 litraa.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Helsingin akvaarioseura r.y HAS on vuonna 1944 perustettu toimimaan yhdistääkseen akvaarioharrastajia.  HAS on yksi Suomen suurimmista akvaarioseuroista.  Toimitila sijaitsee Töölössä. Seura järjestää myös jäsenille ja muille harrastajille erilaisia tapahtumia.

Instagram: tyttosinaoletvahva

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

2 kommenttia

  1. Johanna kirjoitti:

    Ihania, inspiroivia kuvia! Jos asuisin Hesan suunnalla ni tuonne olisi kiva mennä. 🙂 Ja sinä näytät säteilevän kauniilta! 🙂

    • minna kirjoitti:

      Täällä on paljon menoja, tervetuloa kylään täällä liikkuessasi. Ja kiitos kauniista sanoistasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *