Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

V***u nyt loppu

Kaikkihan me tiedämme ja olemme huomanneet, kuinka yököttävää ja rahvaanomaista on v***u sanan hokeminen joka välissä. Niin on minunkin mielestä. Kertakaikkisen junttimaista ja kamalaa. Nyt on pakko tunnustaa synti: Eli jostain syystä v***u livahtaa sinne tänne omassakin puheessa aivan liian usein. Jotenkin sitä huomaamattaan tulee välillä hoettua ikäänkuin tehosteena. Jos jotakin kaveripiirissä sattuu v****tamaan hiukan enemmän, sana tarttuu helposti muillekkin. Huomaan myös ettei aina tarvitse olla edes v****mainen asia kyseessä, vaan esimerkiksi jos ollaan vaikka innostuneita jostakin saatetaan v***ua käyttää kielessä tehosteena. Kaikkihan me tiedämme että v***u tarkoittaa meidän naisten ulkoisia sukupuolielimiä, jota harva kuitenkaan toivoo sillä nimellä kutsuttavan.

Kunnioita itseäsi ja puhu kauniisti.

Kunnioita itseäsi ja puhu kauniisti.

Usein ulkomaalaistenkin suusta kuulee, myös tämän suomalaisessa kielessä monesti pilkkuna esiintyvän sanan. Ja mistäs muualta se olisi opittu kuin meiltä tietenkin. Tutkimusten mukaan v***u on koululaisten eniten käyttämä kirosana, ja siksi myös menettänyt voimansa.  Siksi vaikka kuinka v****taisi käytetään mieluummin jotain muuta sanaa, tai sitten ollaan vaikka hiljaa. Siistitään suut ja annetaan hyvää esimerkkiä tuleville sukupolville 🙂

V-mallia, ei V-kieltä.

V-mallia, ei V-kieltä.

Nyt haastankin kaikki lukijat, käyttämään sanan tilalla vaikka mitä kunhan tuo halventava ilmaisua ei sieltä suusta pääsisi. Otetaan käyttöön vaikka hitsinpimpulat,  vitsit, tai vaikka kukkaset. Jos joka saa minut kiinni tästä hokemasta, lupaan jättää hiilarit pois viikoksi! Sitä en todellakaan halua tehdä tässä vaiheessa, joten parempi pitää suu puhtaana.

Hyvä tapa purkaa v***tusta ja teiniangstia on tietenkin mikäpäs muukaan kuin treenaaminen. Rautaan sitä saa purettua ilot ja surut 🙂

image

Huumoria elämään 🙂

Maaiman parhailla Sportlife lisäravinteilla jaksaa painaa, pikku v***tuksesta huolimatta :)

Maaiman parhailla Sportlife lisäravinteilla jaksaa painaa, pikku v***tuksesta huolimatta 🙂

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> seuraa

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> tykkää

4 kommenttia

 1. sara kirjoitti:

  Jep! Todella kaikkien pitäisi siistiä suut!!! 😀 Tuo kiroilu on niin ällöttävä tapa että en kestä. 😀 Ja keltä sen lapset oppii jos ei vanhemmiltaan tai kavereiltaan, jotka on oppinut vanhemmiltaan/vanhemmilta sisaruksilta. Et hohhoijaa voitais sivistyä täälä Suomessa tosiaan vähän. 😉

  • minna kirjoitti:

   Huomaamattaan monet ajautuvat hokemaan jotain tiettyä sanaa. Pitää sivistyä 🙂

 2. fiina kirjoitti:

  Näin juuri! Tänään juuri lensin lomakohteeseen ja järkyttävää kun edessä istui lapsia, ja seuraavalla penkkirivillä aikuisia henkisiä 14-vuotiaita jotka viljeli v-sanaa lakkaamatta. Eihän siitä kauaa mennyt kun nuoriso toisteli samaa sanaa!! Vähän tilannetajua ja tasoa kiitos..

  • minna kirjoitti:

   Varmasti ihan yleinen ongelma joka puolella. Pitää tiedostaa ja olla esimerkkinä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *