Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Dietti viikko numero 5 julistettu alkaneeksi

Moi mussukat,

viides viikko pöyrähti käyntiin eilen ja kiloja on tähän aamun mennessä tippunut tasan 5.3 kg. Ihan mukavaa tahtia mennään, ja kävinkin Tampereella Mattia moikkaamassa viikonloppuna. Sain pitää vielä kaikki ruoat ja aerobistakaan ei tullut lisää yhtään. Tämä sopii minulla paremmin kuin hyvin, koska jotenkin haluan keskittyä nyt täysillä salitreeniin enkä lenkillä ravaamiseen. Olen tehnyt nyt usein cardiot salilla esim. niin että 30 min crossaria, 20 minuuttia soutua, ja 10 minuuttia loppuun stair masterssia. Laji on toistaiseksi vapaa, joten noita on mukava sovellella mielen mukaan. Ohjelmaan kuuluu siis tällä hetkellä kaksi tunnin settia tasasykkeistä, ja 20 minuuttia intervallia yhden treenin jälkeen. Tampereen reissuun kuului tietenkiin treeniä Wolffilla, ja sosiaalista elämää. Ihan virkistävää että valmentaja on toisessa kaupungissa, niin pääsee ainakin kerran kuussa reissuun ja moikkaamaan Tamperelaisia kavereita samalla.

image

Salilla on ollut tullut tehtya perus voima/bodaus treeniä 5 kertaa viikkoon ilman sen kummempaa ohjelmaa jo jonkin aikaa, ja kuulemma olen sillä saanutkin ihan hyvin lihasta tarttumaan. Nyt sitten piakkoin saan uuden ohjelman, jotta en pääse urautumaan liikaa tähän systeemiin. Nykyään en vaan ihan kauheasti ole jaksanut keskittyä mihinkään toistojen tai sarjojen laskemiseen. Toistaja tehdään niin paljon niin paljon kuin isolla painolla menee puhtaasti, ja viimeisissä toistoissa voi vähän huijatakkin. Sarjoja niin monta että tuntuu että on tehty. Pääsääntöisesti se kolme kovaa sarjaa, mutta ainakin yksi lämmittely sarja ja loppuun vielä yksi vähän kevyemmillä painoilla ikäänkuin viimeistelyksi. Saa nähdä minkälaisen ohjelman Matti tällä kertaa väsää.

Nyt elän siitä harvinaisessa tilanteessa että en stressaa juuri mistään, siksi homma onkin varmaan alkanut ihan mukavasti. Tässä sen huomaa miten suuressa osassa se on että mieli ei stressaa.  Täällä paistaa aurinko! Nyt nauttimaan siitä ja kevättä rintaan <3

756980

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> seuraa

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> tykkää 

Yksi kommentti

  1. Maiju kirjoitti:

    Kyllä se kunto siitä etenee, huomaa ihan selvästi. Hyvä että ole päässyt stressistä, lopputulos ei voi olla kuin hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *