Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Maailma on sun

” älä luovuta beibe, ota kaikki mikä puuttuu beibe maailma on sun, maailma on sun, kaikki tää kuuluu teille sä voit muuttaa tulevaisuutta, sä voit muuttaa historiaa se voi olla sulle viel uutta, onnee ei saa pistoolin kaa tee niinkun mä pidä sun läheiset lähellä niin sit sun maailman ympäri on lyhyempi kävellä jos sä et nää et oo aito en voi enempää antaa tää on mun elämä, nää on mun kultahampaat mä pysyn unessa ja tiiän mitä tartten/ maailma on täällä, täällä meit varten ”

Mikael Gabriel

Tässä biisi joka on viimeaikoina pyörinyt paljon päässä, aika hyvät sanat muuten. Niin se vaan on maailma sun, kun päättää vaan mitä haluaa ja lähtee sitä kohti. Historian ei saa antaa liikaa häiritä.

Muuten uusi treeniohjelma kolahti s-postiin ja sitä tutkaillassa melkein hiki tuli. Jako menee nykyään näin:

1.Takareidet, pakarat, pohkeet

2. Selkä, takaolkapäät, vatsat

3. Rinta, olkapäät

4. Etureidet, pakarat

5. Hauis, ojentajat, vatsat

Näillä mennään sitten seuraavat pari kuukautta ja toivotaan tietty kovaa kehitystä. Ainakin kun testattiin viime viikolla jo hanskatreeni, niin toimi kyllä hyvin ja saatiin hanskat turvoksiin kiitettävästi. Kyllä sitä vaan itse aina välillä vieläkin ajautuu tekemään juurii niitä helppoja lempi liikkeitä kun suunnittelee itse treenit, toisaalta on kyllä saatu ihan mukavasti lihastakin aikaiseksi tässä vuoden aikana. Eli kai sitä on jotain oikein tehty.

Dietti menee edelleen niinkuin pitää, enkä tällä hetkellä koe siitä minkäänlaista painetta, tai tunne itseäni rajoitetuksi koska ruoka on hyvää ja sitä on paljon. Vähän kun tarkenti ne ylimääräiset pois, olo on heti paljon raikkaampi ja treenitkin sujuu jotenkin paremmin. Vaikka jotkut vihaa eat clean sanontaa, niin kyllä minusta se on erittäin hyvä asia jos jaksaa syödä puhtaasti. Olo on meinaan ihan eri, kuin se että mättää suuhun mitä sattuu. ns. itsensä hemmottelun varjossa. Ei sitä sokeria päivässä tarvitse edes paljoakaan lappaa, että se tuntuu sekä näkyy olossa.

image

Tässä muuten mun uusi löytö. Paras tapa valmistaa vihannekset on uunipussi. Pussi vaan täyteen parsakaalia ja mikroon, niin ei muuten tule vetistä. Laitan usein samaan pussiin kaalia, paprikaa, ja punasipulia. Todella hyvää, ja todella voittaa kaupan pakasteet.

image

Eväsprepin teko on tuttua, ja on se vaan helppo lähteä reissuunkin kun ei tarvitse miettiä syömisiä. Viikonloppuna taas pidin treenivapaata, pientä aerobista lukuunottamatta. Ja pikku irtaantuminen arjesta teki taas hyvää.

image

image

Aurinkoiset pakkas säät jatkuvat keskiviikkoon, joten lämmintä päälle ja nauttimaan auringosta 🙂

Minä korkkaan huomenna uuden treeniohjelman ja ilmoittelen sitten taas miten menee. Stay tuned.

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> seuraa

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> tykkää

Yksi kommentti

  1. Janina kirjoitti:

    Kovalle kuulostaa sun ohjelma. Kiva nähdä miten vaikuttaa, oot kehittynyt paaaljon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *