Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Ei se elämä vaan ole pelkkää kisakuntoa

Jotkut paisuu offilla, jotkut ei. Jotkut bulkkaa tarkoituksella, joillakin homma ei vaan pysy hanskassa. Jotkut siltä väliltä. Olen ollut jotain siltä väliltä, mutta mutta molemmat ääripäät on myös koettu. Yritetty pitää kisakireyttä yllä hinnalla millä hyvänsä, ja turvottu ilmapallon lailla kun kisat ovat ohi. Viimeinen kisakausi päättyi jälkimmäiseen, ja jossain vaiheessa aloin ajattella että massaa nyt vaan on enemmän, keho pitää siitä kiinni ja prkl. nyt kumminkin treenataan. Katsellaan sitten joskus sitä diettaamista. Pari vuotta on tullut oltua isompi kaveri, jotain pientä välidiettiä on pidetty välillä olon ollessa oikein tukala, mutta ei sen kummempaa.

image

Kyllähän sitä moni painottaa ja tottakin se on että ei sitä painoa välttämättä tarvitsisi nostaa paljon yli 10%: tia kisakunnosta, mutta kyllä se vaan niin on käytänössä nähty että harvempi siinä pysyy. Helpommin sanottu kuin tehty, jotkut kokeeneetkin kilpailijat ottavat sen pari kymppiä, ja siitä huolimatta ovat aina lavalla kunnossa. Kyse on osittain varmasti genetiikastakin, joillekkin tavaraa tule helpolla ja joillekkin lihominen vaatii enemmän työtä, ja tietty sillä pääkopalla ja sen pitävyydellä on merkitystä. Mutta varsinkin jos joskus on ollut isompi ja rasvasolu on valmiiksi laajentunut se kyllä täyttyy hyvin helposti uudestaan.  Sitten jos on joskus ollut lihava, tarkoittaa sitä että ruoasta on täytynyt myös tykätä, ja vanhoihin tapoihinhan on helppo palata 😀

Taivaan tosihan se on että lihas tarvitsee kasvaakseen sitä kaloria, reilusti kaloria. Ok, ne ylimääräiset menee laardiksi vyötärölle, mutta osa menee suoraan lihakseen ja ainakin lihaksella on energiaa kasvaa. Kuivalla lihaksella on huono treenata, ja usein kehitys saattaa jäädä lähinnä ylläpidoksi.

Se sitten onkin eri juttu, miten järkevästi dietti toteutetaan mitä siitä sitten jää jäljelle. Jotkut ne jaksaa aina jauhaa toisten läskeistä tai läskittömyydestä mutta parempi kuitekin olisi keskittyä ihan vain omaan itseensä. Ihan mielenkiinnolla odotan miten itse pystyn lihasta säilyttämään.

Ihan sillä ettei tämä elämä ei ole vaan kisakunnossa pousaamista, jaan sosiaaliseen mediaan kuvia ja viedoita myös siitä offikunnosta ja miten dietti etenee isommastakin kunnossa. Kisakunto on illuusiota, mutta työ tehdään offilla ja salilla eikä aina todellakaan olla niin hehkeitä. Toisaalta jotkut tykkää munsta, jotkut kanasta. Ympärivuotinen kireyskään ei miellytä kaikkien silmää, ja nyt isompana ollessa olen osittain jopa alkanut pitää siitä ja varsinkin siitä että on voimakas olo. Tuskin koskaan haluan pysyvästi painaa ainakaan kovin paljon alle 75 kg:tä.

 

image

Parsakaalit valmistuu myös muuten vallan loistavasti mikrossa rasiassa jossa on aukko. Ah niin ihanaa fitnessruokaa.

image Lenkkeily kelit alkavat olla kohdillaan.

image

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> seuraa

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> tykkää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *