Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kohti kevättä kesää ja SYKSYÄ

Kertakaikkiaan ihan unohdin että minulla on myös tämä blogi. Kerronpa siis vähän kuulumisia ihan, eli tarkemmin kohti syksyä edetään.  Moni onkin huomannut että olihan se minunkin nimi siellä lisenssi listalla, eli siksi sitä diettiäkin tässä on käynnistelty. Taitaa olla kohta 8 viikkoa takana, ja monta monituista edessä. Aina joka hetki ei ole ollut helppoa, mutta eteenpäin treeni kerrallaan, päivä kerrallaan, viikko kerrallaan, kuukausi kerraallaan. Näin se aika vain kuluu, ja kohta pääseekin sietten Hietsuun nauttimaan auringosta lepopäivinä. Elämässä on paljon hyviä asioita tälle hetkellä, ja kyllä vähän ennätyksiäkin on tehty salilla, penkki kulki muutaman toiston verran 65 kg :llä. Varmaan naurattaa, mutta ei oo mulle ollut helppo laji 😀 Kesälle on suunnitteilla hieman pidempi oleskelu ulkomailla, toivottavasti tämä toteutuu.

Uusi treeni jako tuntuu hyvälle ja on ollut mahtavaa päästä rääkkäämään jalkoja sen kaksi kertaa viikossa. Nyt olen mennyt viikot täysillä 5 puntti treeniä, ja viikonloput sitten huilannut. Korkeintaan yhden aerobisen olen jättänyt viikonloppuun. Tosin eipä noita vieläkään paljon ole, pari lenkkiä ja yksi intervalli treenin päälle 20 min.

On tässä muutakin tehty kuin bodattu, mm. eilen kävin Riikka Marian taidenäyttelyn avaijaisissa  täällä vaatekauppa/galleria/kahvila Ruplassa. Käykäähän tekin inspiroitumassa  FOVEOLA näyttelyssä.

image

image

image

image

Vielä ruoat riittää ihan mukavasti, katsotan tuleeko nt muutoksia kun menen Tampereelle viikonloppua Mattia moikkaamaan ja jäänkin sitten sinne viikonlopun viettoon. Alla välipala 1, ja sen alla treenin jälkeinen ruoka, siihen tosin kuuluu vielä leipä mikä puuttuu kuvasta. Kyllä terveellinen ruoka vaan näyttääkin hyvälle.

image

image

image

Kunto on edeelleen hiukan lihava, mutta sulaahan se siitä kohta kevät auringon lämmittäessä… 😉

Seuraa Instassa: tyttosinaoletvahvaofficial

Tykkää Facebookissa: Tyttö sinä olet vahva

 

 

 

 

 

 

2 kommenttia

  1. hensu kirjoitti:

    Hei. Tuo sinun treenin jälkeinen ruoka näyttää super hyvälle. Mietin vain että mitä on tuon kanan pinnassa/ kuoressa että se näyttää noin rapealle ja herkuliselle. Olisiko jakaa jokin hyvä ja terveellinen vinkki maustamiseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *