Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

GoExpo 2015 – fitnestä ja messuhulinaa

Tuli eilen käytyä  GoExpo 2015 messuilla Helsingin messukeskuksessa Pasilassa. Kyseessä oli isot vapaa-aika ja sportti messut, joissa kävijöitä oli viimevuonna kokonaiset 48 000. Tapahtumassa yhdistyi seitsemän eri tapahtumaa: Perjantaina 6.3. aukesi Fillari, Kunto, Golf, Outdoor, Kuva&Kamera ja Ball Sports.  Ja lauantaina 7.3 mukaan tuli  Helsinki Horse Fair.

image

image

Fitnesstä oli paikalla myös ja messuilla käytiin Fitness Helsinki kisoja.  Osa tuli katsottua Sport Model sarjasta, joka lähinnä vastasi ifbb:n bikini fitnesiä, ja Sport Body joka naisten osalta muistutti suunnilleen ifbb:n body fitnesiä ja miesten osalta shortsi sarjaa. Ihan hyviäkin fysiikoita oli joukossa, mutta täytyy sanoa että ifbb:ssä kyllä on paljon selkeämpi meininki. Tässä liitossa kilpailijoilla esiintyminen oli hyvinkin vapaa muotoista, ja näin ollen myöskin arviointi mielestäni vaikeampaa. On kuitenkin minusta hyvä että liittoja on monta, voi sitten jokainen valita oman näköisensä.

image

image

image

image

image

Messuilla oli taas monenlaista kojua ja tarjousta ja mukaan tarttui muunmuassa SmartShake sheikkereitä, joissa kulkee kätevästi vitamiinit, latausjuomat yms. reissussakin mukana irrotettavan pohjan ansiosta. Olen ajatellut kerätä koko sarjan jokaista väriä. Jaksaa sitten dietata, kun voi ottaa välipala proteiinit iloisen värisestä sheikkeristä. Olen ihastunut varsinkin slim malliin, joka kulkee kätevästi myös käsilaukussa. Sheikkeri on vesitiivis ja uskallan laittaa tämän laukkuun vesineen päivineen ilman että tarvitsee pelätä sen leviämistä laukkuun.

image

Kohtahan tässä alkaa jo kaipailla kesän pyörälenkkejä, ja vaihtoehtoja uudelle pyörällekkin löytyi. Mikäs parempi tapa tehdä aerobista jalkavammaiselle kuin pyöräily.

image

 

image

 

Kaiken kaikkeaan messuilla oli paljon iloisia sporttisia ihmisiä ja paljon inspraatiota uusiin harrastuksiin. Helsingin messukeskus on kansainvälistä tasoa, ja mitä parhain paikka järjestää isoja messuja. Hyvä huomata myös että lamasta huolimatta messuosastot olivat varmaan kaikki myytyinä ja porukkaa riitti.

image

image

Gymstickin osatolta löytyi muunmuassa monipuolinen luistelu lauta.

image

 

Tälläisia herkkuja löytyi myös ei diettiläisille 🙂 Messut ovat vielä huomenna Sunnuntaina, joten käykäähän kääntymässä.

Olen parasta aikaa Tampereella ja dietti on päivitetty taas. Ruokavalio on laitettu uusiksi. Kerron siitä lisää ensi viikolla.

Stay Focus 🙂

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *