Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Seura tekee kaltaisekseen

Valitse siis seurasi huolella 😉

Ainahan sitä sanotaan ja olen huomannut varsinkin bodipiireissä että paljon hoetaan fraaseja tyyliin valitse tarkkaan seurasi, poista läheltäsi negatiiviset ihmiset, ja hanki ympärillesi positiivisia ihmisiä jotka kannustavat ja tukevat.

Tottahan se on. Luulen että näin varsinkin juuri bodyskenessä, koska puhutaan kuitenkin marginaali porukasta ja ääri tekemisestä joka saa monen tavan tallaajan karvat nousemaan pystyyn, kannustusta ei ole aina helppo saada.

image

Muissakin asioissa tuo kyllä pätee, aina ihmiset joilla on samanlaiset harrastukset, elämänarvot, elämäntyyli vetävät toisiaan puoleensa. On ihan tutkittukin että ihmiset alkavat muistuttaa tietyllä lailla toisaan ja muuttuvat toistensa keskiarvoksi. Jos porukassa on paljon esimerkiksi liikkumattomia ihmisiä, harvoin joukkoon mahtuu yksi himo urheilija. Ei ole sattumaa miten  vaikkapa slummit ovat muodostuneet, seurakunnat tai vaikkapa vauraammat alueet.

Eri kaupungeissa sanotaan olevan saman tyylisiä ihmisiä, tämä johtuu juuri tästä. Nuoret toimivat usein myös niin että jos joku kokeilee vaikkapa huumeita, toinen tekee saman perässä. Jos suvussa on alkoholismia tai vaikkapa syömishäiriöitä valitettavasti nämäkin huonot asiat usein toistuvat.

Joukossa usein tyhmyys tiivistyy, mutta myös viisaus. Positiiviset aurinkoiset ihmiset vetävät toisaan puoleensa. Valittaminen, voivottelu, selän takana pahaa puhuminen ja negatiivisuus tarttuu kuin rutto joten pysy kaukana sellaisesta.

image

Omassa ystäväpiirissä on nähtävissä paljon samankaltaisuutta, arvot ovat melko samanlaiset vanhojen ystävien kanssa ja jopa kodin laitossa on paljon samanlaisia piirteitä. Myöhemmin tulleet harrastus kaverit taas puhuvat samaa kieltä, jo toimivat samalla lailla monessa jutussa. Hyvä esimerkki oli viime viikolla kun kaverini joka itseasiassa ehdotti tätä postaus aihetta samassa yhteydessä tokaisi että niin hyvä kun muistutat että ota aina eväät matkaan. Jos tätäkään tapaa ei olisi muilta opittu helposti sitä kaikki vaan eläisivät jollain snäckseillä. Jos porukassa treenataan kovaa, yleensä itsekkin treenaa kovempaa. Monesti ystävältä saa inspiraatiota vaikkapa sisustukseen tai kampaajalla käyntiin.

image

Kannattaa siis todella miettiä onko oma seura ja ystävät sitä mitä elämältä haluaa. Jos siis vaikka nyt haluat kehittyä treenissä, hanki seuraa joka treenaa kovempaa kuin sinä itse niin kehityt varmasti. Tämä pätee talouteen ja ihan kaikkeen, jos kaikki ympärilläsi ovat kovin määrätietoisia rahan suhteen tämä auttaa yleensä sinuakin parempaan talouden hallintaa. Mitä nyt sitten kelläkin ne haaveet ovat. En tarkoita sitä että vanhoja ystäviä tulisi hylätä, ja heikkoja syrjiä. Kaikilla on heikot hetkensä ja vaiheensa, mutta  jos jostakin koituu aina vaan negatiivista mieltä kannattaa kaikki sellainen karsia tai siirtää sivummalle elämässä. Mielellään mahdollisimman kauas.

image

Muistakaa nauttia elämän pienistä asioista, niinkuin vaikka kukkien kauneudesta ja auringon paisteesta. Minunkin täytyy olla kiitollinen ja siunattu koska omaan maailman ihanimmat ystävät ja läheiset joilta saan valtavasti voimaa, kannustusta, ja inspiraatiota. Tiedätte kenestä puhutaan <3

Ps. Viikonloppuna käytiin yksi suurimmista Fitness kisoista Arnold Culumbus Ohio, siinä riittikin seurattavaa. Ei voi kun ihmetellä aina miten upeita varsinkin Figure Pro kilpailjat ovat. Suosikkini Candice Lewis/Carter sijoittui hienosti toiseksi upealla mallillaan ja lihaksistollaan. Suomikin oli hienosti edustettuna ja muunmuassa amatoori bikini puolella Jaana Malycheva sijoittui hienosti finaaliin.

Kisoja voit stalkata jälkikäteen esimerkiksi täältä: Bodybuilding.com ja täältä Bodylehti.

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> seuraa

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> tykkää

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *