Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Helppoa fitness kanaa

Nami, nami.

Täydellisimmälläkin fitness prinsessalla ja tarkimmallakin body karjulla saattaa joskus jäädä kanat paistamatta tai pihvit punnitsematta. Mikä avuksi? Itsellä on aina ollut Abba tonnikalaa vedessä pari purkkia kaiken varalle, mutta eipä se sen kummempaa ole. Tonnikala purkin kun kaivat vaikkapa junassa esille, huomio (ei niin positiivinen) on taattu, heh 🙂

Kana on myöskin eettisempi vaihtoehto kuin tonnikala, lisäksi tonnikala saattaa sisältää nykyään raskasmetalleja vesistön saastumisen myötä! Viime perjantain Go Expo messuilta sain testiin tätä ihanaa Protin Nutrition kananrintafilettä tölkissä säilykkeenä.

image

Purkki on  helppo ottaa mukaan matkalle, eikä tarvitse miettiä pilaantuvatko eväät. Tämä menee proteiinin lähteenä sekä lounaalla, päivällisella, että välipalalla. Tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja pähkinättömiä. Säilyvyysaika ja käyttöaika on 2 vuotta.

Kanaa löytyy naturaalin lisäksi vielä kolme makuvaihtoehtoa, chili, curry, ja barbeque. Naturaali oli eniten mieleeni, mutta muukin menivät eikä ravintosisältökään pahasti muuttunut vaikka makua tuotteissä vähän olikin. Kana todella maistuu ihan oikealle fileelle, eikä millekkään mössölle.

Yhdessä pienessä purkissa on proteiinia noin 20g, hiilaria 1,5g  ja rasvaa 1,5g. Itselle tämä ei ihan yhdelle aterialle riitä, joten laskin että noin kahdella kananmunalla saan arvot täsmäämään ja aterian rasvat otin keltuaisista. Tuotteesta löytyy myös isompi pakkaus, jossa kanaa löytyy melkein  raakapaino 200g. Tämä riittää siis isollekkin miehelle. Kasvikset ja hiilarit vaan matkaan niin ei enää helpommaksi fitness elämä muutu. Myyntipaikat näät täältä.

image

Tampereella käytyäni tosiaan päädyttiin Matin kanssa siihen että mennään hiilarittomalla linjalla ainakin seuraavan tapaamiseen asti. Kiva kun tietää että tällä taktiikalla saadaan aikakin tulosta nopeasti, ja vielä massaa on sen verran että ei katabolia kyllä pääse yllättämään. Energia määrä kuitenkin pysyi aika lailla samana kuin aikaisemminkin, ainut vaan että hiilihydraatin määrä on mahdollisimman vähäinen ja proteiinia ja rasvaa tulee sitten senkin edestä. Tämähän onkin minulle tuttua jo viime kesältä 🙂 Pääsiäisenä on tiedossa seuraava reissu Tampereen suunnalle, joten katsotaan mitä tapahtuu.

image

Ulkona on jo varsin keväinen ilma ja aurinko paistaa. Eikun vain nauttimaan keväisistä säistä.

image

image

 

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> SEURAA

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> TYKKÄÄ

 

 

7 kommenttia

 1. Reetta kirjoitti:

  saisko tarkennusta että millä tavalla tää kana on eettisempää ku säilötty tonnikala?

  • minna kirjoitti:

   Isot tonnikalalajit uhkaavat ehtyä maailman meristä, koska niitä kalastetaan liikaa.

   • Nimetön kirjoitti:

    Ei nyt millään pahalla mutta jos tutustuu vähän broilerin kasvatukseen niin mitään eettistähän siinä ei taatusti ole jos sitä riittää purkitettavaksi ja se roudataan merien takaa rahtilaivoilla suomeen. Tullessaan se laiva vielä laskee paskavetensä itämereen jossa meidän oma kalakanta majailee 🙁

 2. Merja kirjoitti:

  Ihan kamalaa…Kuka haluaa oikeasti ostaa ulkomaalaista kanaa purkissa? Kilohinta suomalaiseen broileriin ihan jäätävä, laiska saa ja voi olla välillä, mutta tää tuote menee liian pitkälle..
  Enkä usko, että tosissasi voit väittää, että nuo on hyviä..haisee maksetulle mainokselle

  • minna kirjoitti:

   Kyseessä on mainos kyllä, ja todella tämä ei ole paljon sitä tonnikalaa ainakaan arvokkaampaa. Suosittelen 🙂

 3. ja kirjoitti:

  Katsoitko yhtään sisällysluetteloa? 😀 Jos tua on sun mielestä terveellistä niin voi juku

  • minna kirjoitti:

   Katsoin, ja niinkun sanotu natural on suosikkini, eikä siinä kauheasti mitään ylimääräistä ole 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *