Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

House of Brandon – jumppatrikoiden päivitys

”Kaupallinen kampanja -> Yhteistyössä House of brandon.”

Sain loistavan tilaisuuden tehdä yhteistyöpostauksen suomalaisen nettikaupan House of Brandonin kanssa. Kyseessä on siis täysin suomalainen nettikauppa joka tarjoaa muotia sekä naisille että miehille. Kauppa lupaa huippu lyhyet toimitusajat ja se piti aikakin paikkansa, koska tilasin tuotteet maanantaina ja paketti oli postissa tiistaina.  Brändejä kaupasta löytyy joka lähtöön muunmuassa:

Kaikille siis kaikkea, treenivaatteista juhliin. Nykyään kaupoissa tulee käytyä vähemmän ja valitettavasti nykyään netissä alkaa olla parempi valikoimakin. Tulevaisuuteen on ennustettu että entistä enemmän siirrytään shoppailemaan netissä, ja kivajalka myymälä jää historiaan. Mikäs siinä, shoppailu vie yllättävän paljon aikaa ja vaivaa joten sopii hyvin.

Tykkää House of Brandonista myös facebookissa, niin saat tietoon uusimmat kamppikset ja edut.

Itse päivitin treenihousut uuteen uskoon. Ensimmäiseksi valitsin itselleni hassun hauskat värikkäät ruotsalaisen 2012 perustetun fitness brändin icaniwill:n treenipöksyt. Uskomattoman hyvät ja mukavat jalassa, ja sen tuntuiset että varmasti pysyvät pitkään kuosissa. Vyötärö on riittävän korkea, että maastavetoja ynnä muita pyllistyksiä voi tehdä ihan huoletta. Tämä on kyllä sellainen brändi että tulen varmasti hankkimaan näitä lisää. Nyt varsinkin treenaamisen ollessa suosittua jotkut tietyt brändit alkavat olla niin loppuun kulutettuja että itseäni alkaa oikein ällöttää. Tässä siis jotain uutta ja freesiä.

image

 

image

Housut löytyvät täältä.

Toiseksi tilasin sitten värikkäiden toppien kaveriksi ihan perus Niket, jotka ovat varmaa laatua ja myöskin mukavan napakat jalassa. Nike pro vyötärönauha antaa kivan viimeistellyn lookin ja nämä housut myös pysyvät jalassa hyvin.

image

Niken pökät.

image

 

image

Keskittäminen kannattaa tässä firmassa, nimittäin saat kaikista ostoksistasi bonusta. Alle 300€ kertaostoksista bonuksia kertyy 3%  ja yli 300€ kertaostoksista 5%. Pystyt seuraamaan kertyneitä bonuksia Omat tiedot sivultasi ja pääset käyttämään niitä kätevästi tulevissa tilauksissasi.Bonukset ovat käytettävissä 14 päivän kuluttua, kun palautusaika on mennyt umpeen, peruutetuista tilauksista ei kerry bonuksia.

Nyt sitten vaan kaikki shoppailemaan kevät uutuuksia. Miehille löytyy todella mageita kuiteita myös ja kannattaa kurkata myös Ale osastolle, siellä voi tehdä huippu edullisia löytöjä 🙂

image

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> seuraa

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> tykkää

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *