Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Mitä ne muut musta ajattelee?

Aina sitä sanotaan ettei ole mitään väliä mitä muut ajattelevat omasta tekemisestä, kunhan on vain itse onnellinen ja tietää mitä tekee.

Niinhän asia todellakin on, mutta aika usein silti kuulee ihmisten ottavan paineita ulkomaailman ja median tuomasta kuvasta mitä meidän pitäisi olla. Mediassa viljellään kuvaa täydelisestä naisesta jolla on kunnossa ura, perhe, parisuhde, ystävyyssuhteet, hän on huippukunnossa, koti aina siistinä ja lapset huoliteltuina. Hän jaksaa olla aina iloinen ja pirteä, huolehtia itsestään ja muista. Eihän sellaista olekkaan.

Ainakin itse olen huomannut että kun joku asia on viimeisen päälle, on se poissa jostakin toisesta. Jos vaikka ajatellaan kisakuntoa, kyllä siinä väkisinkin alkaa olla niin väsynyt että sosiaalinen elämä  supistuu, eikä jaksa olla ehkä se maailman ihanin puoliso.  Varmasti, jos minulla olisi lapsia, ei joka paikka todellakaan olisi järjestyksessä, eikä jaksaisi antaa täyttä panostusta aivan kaikkeen.

Miksi annamme tälläisten ulkomaailman illuusioiden hallita meitä?

Niinhän se taitaa olla että tälläkin hetkellä joku arvostelee sinua. Jotkut ihmiset eivät pidä sinusta, eikä asialle voi tehdä asialle yhtään mitään. Toisaalta taas, vaikka arvosteleekin niin harvaa loppupeleissä kiinnostaa sinun elämä oikeasti. Ihmisillä on omia ongelmia, ja asioita jotka vievät suurimman osan ajasta. Itsekkin saattaa jonkun tekemisiin joskus kiinnittää huomiota, mutta eipä niitä muiden asioita ole aikaa jäädä pyörittelemään päähän kovin pitkäksi aikaa. Ihan siitä syystä että jokaisella on omassa elämässä ihan tarpeeksi tekemistä. Todellisuudessa se menee usein niin, että mitä vähemmän välität muiden mietteistä ja keskityt loistamaan omana itsenäsi, sitä enemmän sinusta pidetään ja sitä parempi olo sinulla itselläsi on.

Se, mitä ystäväsi ja läheisemmät ihmiset puhuvat ja ajattelevat  sinusta on se, mikä merkitsee. Yleensä lähiverkko on se mikä  tuntee ja tietää milloin mennään, metsään milloin suunta on oikea.  Joskus jos et saa millään ymmärrystä tekemiseesi, on hyvä kuunnella myös muita, mutta myös päästää irti. Ne, jotka luottavat omaan ääneensä ja voimiinsa, muuttavat maailmaa. Usko ensi sijaisesti itseesi, älä muiden puheisiin. On raskasta, jos kokoajan joutuu puolustelemaan omaa olemistaan. Vaali siis hyviä ystävyyssuhteita ja keskity niihin. Usein ihmiset saattaa sortua pitämään läheisiä suhteitaan itsestäänselvinä. Muista pitää läheistesi verkkoa yllä, he ovat ihmisiä jotka välittävät.

Diettiä 9 viikkoa takana. Onneksi on päästy alkua pidemmälle, ja nythän sitä vasta alkaa tapahtumaan. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.  Tässä vähän kuvia viikon varrelta 🙂 Aamulenkki säät alkavat olla vallan buenot 🙂

image

image

image

image

image

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *