Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Lisää raakasuklaa energiaa

GreenstreetRupla Itäkeskus ja Itiksen kauppakeskus tarjosivat ystävällisesti minulle ja bloggaaja kolleegoilleni raakasuklaa workshopin jossa olin tietenkin ilomielin mukana. Dietti ei paljon raakasuklaata salli, mutta josko ne kaksi maisteltua palaa vielä ehtisivät sulaa pois…

image

Raakasuklaa Workshop sopii mainiosti yrityksen virkistyspäivään, pikkujouluihin tai kaveriporukan polttareihin, syntymäpäiviin, tai muuhun juhlaan. Yksityiset Workshopit räätälöidään aina toiveittesi mukaan kestoltaan ja sisällöltään. Raakasuklaa Workshop voi  joko olla oma ohjelmanumeronsa tai osa suurempaa kokonaisuutta, muun muassa:

-virkistyspäivä

-tiiminrakennuspäivä

-polttarit

-synttärit

-viininmaistelu / wine tasting, yms.

Workshoppien järjestäminen onnistuu ympäri maata sopimuksen mukaan. Muita worksoppeja ovat muunmuassa: Herkku, raakakakku, raakaruoka, ja mehustus.

Aikaisemminhan olin tehnyt raakasuklaa ainoastaan valmiista pakkauksesta Rakkautta ja raakasuklaata, mutta tällä kertaa pääsimme tekemään homman alusta alkaen itse.

Rupla käy tapahtuman järjestämiseen paremmin kuin hyvin,  siellä yhdistyvät:

– Taidenäyttelyt
– Kahvila vintage- ja design-kalusteilla – Myös huonekalut ovat  ovat kaupan
– Myymälä suunnittelijoiden vaatteille ja asusteille
– GreenStreetin raakasuklaa ja -kakku workshopit
– Tapahtumat: livemusiikkia, teatteria, elokuvien ja musiikkivideoiden ensi-iltoja, sosiaalisia projekteja, workshoppeja tai mitä vaan mukavaa.
– Jos haluat järjestää  Ruplassa tapahtuman tai yksityistilaisuuden, ota rohkeasti yhteyttä!

Rupla edustaa yhteisöllisyyttä, tekee asiat suurella intohimolla.

image

image

image

Nyt Rupla avannut toisen paikan Itäkeskuksen kauppakeskus Itikseen ja oli vielä isompi ja valoisampi, kuin Kallion paikka jossa muutama  viikko sitten vietimme kaverini Riikan taidenäyttelyn avajaisia. Näyttelystä  kerroin tässä postauksessa. Nyt Riikan taulut ovat nähtävillä siis Itiksen Ruplassa.

image

Sitten mennään itse asiaan.

Ensimmäisenä tällä kertaa raastettiin kaakoavoi:

image

image

Jonka jälkeen se sulatettiin vesihauteessa juoksevaksi:

image

Sitten massaan lisättiin raakasuklaajauhetta, lucuma, ja toco jauhetta. Joukkoon voi toki laittaa vielä vaikkapa maca jauhetta jos haluaa.

imageMakeuttamiseen käytettiin luonnollista hunajaa…

image

Sitten vain muotteihin haluttuja mausteita tai ilman. Käytimme cashewpähinää, banaania ja incamarjoja. Osaan vielä kaakaoanibsejä päälle.

image

image

Suklaa vain muotteihin ja pakkaseen hyytymään noin vartiksi.

image

Lopputuloksena oli kauniit terveelliset suklaat. Kaloreita suklaassa on paljon, mutta tyhjiä kaloreita ei.  Itse en ole mikään raakasuklaa fani, mutta hiukan kitkerä suklaa ja banaani sopi yllättävän hyvin yhteen. Raakakaakaossa on se ero normaaliin maitosuklaaseen myös että parin palan jälkeen olo ei ole vetämätön, vaan päinvastoin energinen.

” Raa’assa, kuumentamattomassa muodossa kaakao sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja huikeat 10% kaakaon painosta on antioksidantteja, mikä on n. 10 kertaa enemmän kuin esimerkiksi mustikassa. Raaka kaakao sisältää kaikista maailman ruoka-aineista suurimpia pitoisuuksia magnesiumia ja kromia sekä korkeita pitoisuuksia esimerkiksi sinkkiä, rautaa, kuparia, rikkiä ja C-vitamiinia. Kaakaon huikeimmat ominaisuudet linkittyvät aivojemme toimintaan ja raaka kaakao sisältää runsaasti mielialaamme kohottavia välittäjä-aineita tai niiden rakennusineita mm. serotoniinia, tryptofaania, anandamidia ja fenyylietyyliamiinia. Voit lukea alta laajemmin kaakaon mielihyvään linkittyvistä ominaisuuksista ja täältä löydät tarvittaessa vielä runsaasti lisää informaatiota raa’asta kaakaosta. ”

Lähde: Raakasuklaa.com

image

Mukana kurssilla olivat:

Terhi: http://potluckbyone.blogspot.fi/, Hanna: http://suklaatajaseikkailuja.blogspot.fi/, Mari: http://pumpkin-jam.blogspot.fi/, Hanna: http://sportslady-h.blogspot.fi/, Marianna: http://marsatreenaa.blogspot.fi/, Johanna: http://johanonfitness.fitfashion.fi/, ja Susan ja Anna Itiksestä.

image

Kurssin veti rennolla, mutta asiallisella tyylillä ihana: Aino Mäkelä

Voin suositella workshoppia lämpimästi kaikille : )

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *