Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Dietistä lipsumista ja pääsiäisen taikaa

Ompas taas kevät edennyt suurin harppauksin, kuin myös on aktiivisesti paukutettu lihasta salilla. Syksy on mielessä, mutta dietti ei ole kyllä edennyt ihan aikataulussa, ruoka on ollut liian hyvää ja ote lipsunut välillä. Yllätys Yllätys 😀

Nyt on vielä mahdollisuus päästä kuntoon jos vaihde pysyy päällä, mutta ei enää vaikkapa kuukauden päästä. Oikeastaan kisat eivät ole minulle pakkomielle, toki niihin olisi kiva päästä ja varmasti joskus pääsenkin mutta jos tavoite siirtyy vielä keväälle en pistä sitä pahakseni. En tee hommaa kisaamisen vuoksi, vaan ihan muista syistä ja kisaaminen on lähinnä kirsikkana kakun päällä. Joku voi ajatella että mitä tuokin nyt uhoaa, kun ei pääse kuntoon ollenkaan mutta se jos kisaaminen edes jollain tavalla minua motivoi treenaamaan ja syömään paremmin en nää sen tavoittelua ollenkaan huonona asiana, päinvastoin. Kukaan ei täällä suomen maassa pelkällä kisaamisella rikastu tms. niin mikä se motivaatio sitten treeniin kelläkin on. Kisaaminen on yksi hyvä motivaattori. Enää ei ole mikään pakko näyttää muille yhtään mitään, vain itselleni ja se riittää. Toki kireä kunto on kiva, mutta valitettavasti sekin kestää vain hetken. En ole luovuttanut, tämä ei ole sitä. Mietin vain tavoitteita, ja kuulostelen kroppaa ja terveyttä mihin kannattaa lähteä ja onko tavoite syksyyn esimerkiksi liian tiukka. Kestääkö kroppa ja pää?

image

image

image

Pääsiäinen on otettu ihan rennosti, launtaille jätin viime viikon viimeisen treenin mutta muuten tuli sitten  lauantaina käytyä keilaamassa ja shoppaamassa ja sunnuntaina vähän kylpylässä rentoutumassa.

Olen käymässä Nokialla ystäväni luona ja paikallisella WFC:llä on käyty treenaamassa. Tänään viikko alkoi normaalisti takareisi, pakara, pohje treenillä ja loppuarobisella.  image

image

Kävin myös Matin luona pitkänä perjantaina. Matti oli sitä mieltä että rasvaa on viime näkemästä kuitenkin palanut, mutta kroppa on aavistuksen nesteessä johtuen ”pikku” lipsuista. Kuntoon on mahdollista vielä syksyksi päästä. Hiilarit on takaisin ruokavaliossa ja näillä edetään nyt sitten taas hetken aikaa. Pääasia tosiaan että treeni kulkee ja homma pysyy paketissa. Onhan se totta, että kisakuntoa tavoitellessa joutuu mukavuus alueelta poistumaan aika reippaastikkin jossain vaiheessa. Että sitä voi sitten jokainen punnita, onko se sen arvoista. Toisaalta on, toisaalta ei.

image

image

image

Ja jos tekee mieli herkutella sen voi tehdä myös tyylillä 😉

image

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> SEURAA

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> TYKKÄÄ

Yksi kommentti

  1. Janna kirjoitti:

    No joo, ei oo diettaaminen maailman tärkein juttu. Sulla on ihan hyvin tullut lihasmassaa, ja kun joskus kuorit rasvat pois niin menestystä on luvassa. Tietenkin se vaatii sen että teet homman maltilla, etkä millään kitudietillä. Malli on huikea, sitä ei monella ole synnyinlahjana, vaikka lihasmassa ja kireys olisivat mitä tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *