Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kunnon nainen eikä mikään luu – reissua ja treeniä

Takaisin Helsingissä. Tuli käytyä pidemmällä rundilla. Tampereella, Nokialla  ja muutama päivä vanhassa kotikaupungissa Jyväskylässä. Oli kiva käydä moikkaamassa kavereita ja treenailemassa eri saleilla. Tampereella ja Nokialla ja Positivessa Jyväskylässä. Kävin jopa kerran kahvakuula ja putkirullaus tunnilla Kuntomaailmassakin. Putkirullausta täytyy alkaa harrastaa kyllä enemmän kotisalillakin. Kyllä etureidet tykkäsivät kun sain niitä avattua hiukan Wolffin jäätävän hackin jälkeen.

image

Tuntemukset  kisaamista kohtaan ovat ristiriitaiset. En vaan yksinkertaisesti tiedä onko minusta näin pitkään diettiin ja osaanko olla stressaamatta liikaa suuresta tavoiteesta. Läskiä kun on edelleen niin valtavasti. Selvähän se että tällä innolla olisin jo vähintäänkin IFBB-pro jos minulla ei olisi ongelmia syömisen kanssa. Vitsi vitsi, (enkä ala tässä nyt asiaa tässä sen kummemmin avaamaan ettei tule liian diippiä tekstiä, mutta olen näistä joskus puhuttu se riiittäköön. )

image

Terveyttä ei pidä vaarantaa, ja fiiliksen mukaan on edettävä. Huippua on se että elokuun viides päivä starttaa lento Barcelonaan, josta paluu on vasta 7.9 joten luvassa tiukkaa bodyleiriä lähes viisi viikkoa. Tarkoitus on todellakin vain treenata ja ottaa aurinkoa. Aamulla treenaamaan, kylmälaukku mukaan ja rannalle. Aerobiset varmasti tulee luonnostaan kaupunkia katsellessa ja shoppaillessa.

image

Toisaalta olen nyt tottunut tähän kuntoon. Kunnon nainen eikä mikään luu, niinkuin joku minulle tässä hetki sitten mainitsi on herättänyt paljon hilpeyttä.

image

Harjun portaat Jyväskylässä, ei pelko en ollut mitään rapputreeniä tekemässä. Kunhan kävelin läpi.

image

 

Voihan fitnesspäiväkirjat, oli kuulemma heti tullut arvostelua että kaikkien kunto ei ole niin fitness. Kyllä varmaan arvostelija saisi slaagin jos katsoisi tätä meikäläisen touhua. Mutta herrajumala, kyse on elämäntyylistä. Ei siitä että ollaan koko ajan kisakunnossa terveyttä uhmaten. Tässä ote Eevin blogista:

”Kehoni ei vastaa jonkun muun mielikuvaa treenatusta kropasta.  Kehoni ei ole fitnestä nähnytkään, sillä se ei ole tarpeeksi rasvattomassa kunnossa. Vaikka itse tiedän sen sisältävän myös paljon lihasta, osa ei sitä näe. Ne näkevät liian rasvaisen fitnessurheilijan. Oikeasti, otetaanpa hieman happea.”

Ja teksin voit lukea täältä: not-so-minifitness

 

image

Käykäähän muuten shoppailemassa ihania kevät juttuja House of Brandonilta, huippu nopea toimitus ja hyviä merkkejä.

Ei muuta tälläkertaa.

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> SEURAA 🙂

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> TYKKÄÄ 🙂

 

Yksi kommentti

  1. Marika kirjoitti:

    Kiitos kun jaksat aina kannustaa muita näissä fitnesshommissa, tiedän että olet antanut monella kovasti voimaa ja tsempiä jatkaa vaikeuksien yli <3 Toivon todella että haaveesi joskus toteutuu ja pääset joskus nauttimaan taas itse kisaamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *