Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Fitness Classic 2015 ja lihavuuden pohdintaa

Olo oli kuin jyrän alle jääneellä viikonlopun jäljiltä. Messut, paljon ihmisiä, paljon tuttuja. Huikeita suorituksia, karvaita pettymyksiä ja loistokkaita voittoja oli viikonloppu täynnä. Aina alkaa jälkipyykki ja ystävän päivitystä lainatakseni sanoisin tuohon vain:

”It is not about YOU, it is all about how do you look COMPARED to the others in that line up on THAT day, NEVER compare two different line ups. Do not focus only on conditioning and size, these are only part of the judging criteria, important ones though. It is all about illusion you create.”

Eli suomeksi:

”Kyse ei ole vain SINUSTA, kyse on siitä miltä näytät VERRATTUNA muihin siinä kyseisessä line upissa, SINÄ KYSEISENÄ päivänä. Älä KOSKAAN vertaa kahta erillistä line upia. Älä kiinnitä huomiota vain kuntoon ja kokoon, nämä ovat vain yksi osa arvostelua, tärkeitä osia tosin. Kyse on siitä millaisen illuusion luot.

Sportlife hienosti edustettuna. Lisäravinteita tuli kassillinen mukaan. Teamin Sanita hienosti pronssille.

Sportlife hienosti edustettuna. Lisäravinteita tuli kassillinen mukaan. Teamin Sanita hienosti pronssille. Siinä esimerkillinen urheilija joka ei selittele, vaan lähtee aina eteenpäin!!! Tulosta on tullut.

image

Messuilla oli vieraana hollantilainen IFBB Pro Willian Bonac. Hän heitti kivat poset ja nähtiin myös Mika Nyyssölän kanssa lavalla. Hauskaa heittäytymistä pojilta 😀

 

 

Kuvia kisoista kaikista sarjoista näet täältä: Body-lehti ja täältä: Pakkotoisto.

Olen ollut näissä kisatouhuissa mukana tavalla tai toisella niin kauan, täytyy sanoa että ei se kisakunto tunnu enää niin ihmeelliselle. Kaikkeen tottuu, ja onhan se ihan kiva mutta tosiaan vain hetken kestävä. Kuitenkin sitä silti aina miettii että mitäs jos sitä kuitenkin lähtisi vielä.

Kisoista päällimmäisenä mainitakseni mieleen jäi  BF:n Tiina Noko, kehonrakennuksen ylivoimainen Artturi Kallio, bodyfitnesin Nina Mantila, bikinin Jaana Malaytcheva, yllättäjä Saara Suhanto. Men`s physiquessa Joonas Palmgren ja Vertti Harjuniemi. Vain muutamia mainitakseni. Kaikki kisaajat olivat upeita.

image

 

Muuten treenit sun muut menee omalla painollaan eteenpäin. Diettaaminen ei juuri kiinnosta, mutta kisat saavat tietysti aina vähän tsemppaamaan.

image

 

Woman`s physiquen lihaksikkaat naiset yllä. Ensimmäisen kilpailijan tuomaristo luokitteli kehonrakentajaksi, joten hän sijoittui viimeiseksi. Omaan makuun juuri sopivasti lihasta, sarja oli vain väärä.

image

 

Kehonrakennuksessakin alkaa olla lihaa useammalla suomen tasolla.

image

 

Muutama kisastailauksen  tein myös, yksi niistä oli yllä oleva upean kehityksen aikaan saanut bodyfitness pitkän sarjan Paula Honkonen. Kiva näitä on aina tehdä, niin pääsee mukaan fiilikseen oikein kunnolla. Viikolla laittelin myös ystävälleni Miralle muutaman kerroksen Pro-tania. Joku lajiin liittymätön tuttuni sanoikin että on kyllä ihaltavan yhteisöllistä puuhaa. Se on totta, monessa autetaan ja kannustetaan  toisia. Viikonlopuksi tuli vielä sitten messu vieraita Jyväskylästä luokseni yöksi, niin oli myös kiva samalla vaihtaa kuulumisia vanhojen fitness kavereiden kanssa.

Asiasta kolmanteen, olen tässä miettinyt että jos ei vaan kertakaikkiaan dietti syystä tai toisesta lähde käyntiin. ( Joo siis puhun itsestäni kyllä. ) Niin miksi sitä ei sitten suosiolla olisi vaan kurvikas. Joo joo, tiedän laiskan puhetta, mutta enpä taida olla suomen ainut 😀 Kyllä minusta saa ihan kauniita kaikenkokoisista ihmisistä. Kaikki on kiinni siitä miten sitä ihminen itsensä kantaa ja hyväksyy itsensä. Ainainen taistelu ei tee hyvää. Ei vaan, lihaksia haluan lisää. Eriasia on miltä näyttää ennen kuin ne saa kuorittua esiin. Mutta kyllä se vaan niin on että kyllä pikkuisen lihavakin vartalo saa ihan kauniin muodon kun alla on hiukan lihasta. Ihan samalla lailla kuin laihakin.

Tässä on laiha pienellä lihasmassalla... Haluaako joku kenties näyttää tältä?

Tässä on laiha pienellä lihasmassalla… Haluaako joku kenties näyttää tältä?

Mieluummin näytän vaikka tältä, tai joltain näistä:

 

 

image

image

image

Tai kaikista mieluiten tietty tältä:

2014-figure-olympia-preview-who-will-take-the-crown-3

 

Aihe rönsyilee mutta lukaiskaapas juttu Kristian Ekströmin  stressistä ja syömiskäyttäytymisestä.

Miten stressi muutta syömistäni?

Moikka ja hyvää viikon jatkoa, viikonloppuna ollaankin sitten teamipäivillä.

Muista seurata ja tykätä 🙂

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Yksi kommentti

  1. Jukka kirjoitti:

    Ihanan mehukkaita naisia, niinkuin sinäkin!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *