Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Sportlifen teamipäivä nauravaisissa tunnelmissa

Taas oli se aika vuodesta että Tampereella järjestettiin Teamipäivä. Koko Sportlifen upea teami pääsi paikalle kiitettävällä joukolla. Oli taas kiva nähdä harrastus kavereita ympäri suomen. Kisat taas tuli ja meni, osa oli juuri lopettanut dietin ja osa juuri aloittanut kohti syksyn kisoja.

image

Päivä alkoi sillä että aamutuimaan klo 7.30 mentiin meidän teamin iki ihanan Annika Kivelän kanssa tekemään olkapää treeni Nokian Wolffille. Kunnolla saatiin treenattua. Tehtiin Annikan ohjelman mukaan ja varsin tehokas treeni olikin. Aina sitä oppii uutta toisilta, ja pari hyvää liike vinkkiä tarttuikin mukaan varmasti myös vastaisuudessa käytettäväksi. mm. etuolkapää liikkeissä tulee helposti huomaamattaan huijattua, mutta makuultaan taljassa ei kyllä mikään muu lihas tee hommia.

a08ca5427a5cc47fcb133f879efe7716_f352

image

Saavuimme kymmeneksi hulppeaan Torni hotelliin, jossa tämän kevään päivä oli järjestetty. Ensimmäisenä ohjelmassa oli juuri kisanneiden teamiläisten esittely, sen jälkeen tapahtuman juontaneet Juhana ja Jasmi pääätyivät pieneen leikkimieliseen ”kinasteluun” ja avuksi saapuikin yllättäen Raisi-Leena Lahtinen, oikea naurujooga guru. Siinä tunnelma vapautui mukavasti kun jokainen pääsi testaamaan harjoitteita, ja nauramaan oikein urakalla.

image

 

” Naurusta tulee hyvä mieli. Se saa endorfiinit liikkeelle ja vähentää stressihormonien määrää. Siitä huolimatta nauramme nykyään jopa kolmanneksen vähemmän kuin 50–luvulla. Aikuinen nauraa noin viisitoista kertaa päivässä, yhteensä viisi minuuttia. Nauravaisimmassa iässä ovat kuusivuotiaat, jotka nauravat jopa 300 kertaa päivässä.

Nauramista voi lisätä harjoittelemalla ja siitä voi tehdä itselleen jokapäiväisen rutiinin. Naurukouluttaja Raisa-Tiina Lahtinen nauraa joka päivä laittaessaan deodoranttia. Naurun tuominen osaksi arkea vaatii hieman totuttelemista, mutta muutaman viikon kuluttua se jo sujuu, lupaa Lahtinen.

– Nauraminen herätetään nauramalla. Kun vain ryhtyy nauramaan, niin fiilis tulee. Samoin kun työssä, hän vertaa.

Lahtinen veti naurukursseja jo parikymmentä vuotta takaperin. Siihen aikaan kurssit perustuivat hassuille jutuille, sketseille ja komiikalle. Pikkuhiljaa Lahtinen kyllästyi hassutteluun ja tutustui intialaisen Madan Katarianin oppeihin. Katar oli Lahtisen tavoin huomannut, etteivät kaikki naura samoille asioille ja tietynlainen huumori voi myös loukata. Havainto siitä, ettei nauramiselle tarvitse olla mitään syytä, on naurujoogan perusta. Katar on vieraillut  kahdesti Suomessa kouluttamassa ja häneltä myös Lahtinen on saanut oppinsa.”

Lainattu: http://lvs.fi/2014/06/02/hihitysta-hahatusta-ja-hohotusta/

image

Sen jälkeen pidettiin vähän ruokataukoa ja suurimmalla osalla olikin luonnollisesti eväät. Sitten kuvioihin astuikin komedia hahmot kenestäkäpä muusta kuin meidän kaikkien tuntemista body maailman vaikuttajista Jutasta ja Bullista. Siinä sitten heidän opastuksellaan testattiin vähän jokaisen näyttelijän taitoja, ja päästiin tekemään sketsejä jotka sitten esitettiin koko yleisölle. Idea oli että Sportlife liittyi jotenkin juttuun. Meidän juoni kulki lyhyesti näin: Isä (Bodari-Pentti = minä) pääsi töistä, ja haki tarhasta poika Juuson, parivaljakko meni kotiin ja jääkaapissa oli vain rahkaa. Fitness-Pirjo äiti oli lenkillä ja isä ja poika söivät kaikki rahkat. Äiti tuli lenkiltä kotiin ja oli vihainen huomatessaan ettei kaupassa oltu käyty ja rahkat oli syöty. Sitten Fitness-Pirjo muistikin että kaapissahan on Sportlifen Puddingia 😀 Loppu hyvin, kaikki hyvin.

image

Päivä meni nopeasti, oli mukavaa olla kokoajan liikkeessä ja päästä hieman heittäytymään. Jokainen poistui varmasti vähän omalta mukavuusalueelta, mutta oli kiva nähdä että kaikki kuitenkin lähtivät innolla mukaan.

image

Osa porukasta lähti vielä syömään, mutta itse lähdin jo suosioilla ottamaan päiväunet, koska aikaisten aamutreenien vuoksi päivälle oli kertynyt jo tuolloin kiitettävästi pituutta.

Nyt jaksaa taas jatkaa kohti kesää.

Kiitos Sportilife!!!

image

Ja nyt kun ne kisadietit on ohi, kannattaa palata ruotuun viimeistään nyt ettei käy huonosti 😀

Killen mietteitä aiheesta: Lopeta se mässäily!!!

image

image

Näillä se nälkä lähtee.

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> seuraa

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> tykkää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *