Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kevättä rinnassa

Taas on menty melkein viikko eteenpäin kevättä ja täytyy sanoa että todella kevättä alkaa olla rinnassa. Olen jotenkin viimeaikoina nauttinut erittäin paljon olostani, ja kokenut suurta vapautumista itseni kanssa. Täytyy myöntää että viimeiset vuodet ovat olleet elämässäni vaikeimmat ikinä  ja vihdoin tämän vuoden alusta päätin järjestää itselleni kevyemmän jakson elämässä. Nyt tätä jaksoa alkaa olla jo sen varran takana että alan todella vasta rentoutua. Elän siirtymä vaiheessa ja toivon että syksyllä pääsen aloittamaan levänneenä ja täynnä intoa yhden aivan uuden pidempään haaveena olleen projektin täysin puhtaalta pöydältä. Tämä kevät ja kesä tulee valmistamaan minut siihen parhaalla mahdollisella tavalla. Barcelonan reissuunkin on enää vajaat kolme kuukautta 🙂

image

Treenit ovat menneet hyvin ja tuntuu että lihakset taas ovat pumpissa ja homma rullaa. Kisat olen oikeastaan unohtanut, ne tulevat sitten kun ovat tullakseen. Kävin ystäväni Miran kanssa aurinkoisessa Turussa yksi päivä treenaamassa Mentor gymillä, ja Miran valmentaja Arja (Aikku) Halmo veti minullekkin onnistuneen jalkatreenin. Kyllä täytyy sanoa että jalat saivat taas ihan uusia ärsykkeitä ja Aikku pisti keskittymään tekniikkaan todella, joten turhat painothan siinä taas pois lähti. Olen treenaaja luonteeltani vähän hätähousu ja helposti menen siihen että lataan vaan levyjä tankoon ja vedän toistot voimalla ja vaudilla ylös ja alas. Aikun kanssa keskityttiin kunnolla nosto ja lasku vaiheeseen. Minulla on myös erittäin yli-liikkuvat nivelet, joten liikeradat myös lähtevät helposti lapasesta. Kyllä vaan kannattaa aina hiukan treenailla eri tyyppien ja varsinkin kokeneempien kanssa. Luulen että Turussa tullaan treenaamaan useamminkin.

image

 

 

image

 

Aamulenkit ja ulkoilu on alkanut maistua toden teolla, ja täällä onkin ollut aivan mahtavia säitä viime päivinä.

image

 

 

image

 

image

 

Jotta ei ihan vajottu fitness-kuplaan tuli harrastettua vastapainoksi myös kulttuuria ja käytyä Kiasmassa katsomassa valokuvaaja ROBERT MAPPLETHORPE: n näyttelyä. Oli kyllä vaikuttavia valokuvia.

image

 

image

image

image

 

image

 

Hän kuvasi muunmuassa eri kehonosia ja lihaksikkaita naisia  🙂

” MAPPLETHORPE AND WOMEN – MAPPLETHORPE JA NAISET

”Lisa Lyon muistutti minua Michelangelon aiheista, hänen lihaksikkaista naisistaan.” – Robert Mapplethorpe.

Runoilija ja muusikko Patti Smith oli Mapplethorpen ensimmäinen ja viimeinen malli sekä muusa. Mapplethorpe otti kansikuvat Smithin runokokoelmiin ja albumeihin. Toinen tärkeä malli oli kehonrakentaja Lisa Lyon, jonka kuvista Mapplethorpe koosti kirjan Lady: Lisa Lyon. Kumpaakin naisista saattoi kutsua androgyyniksi. Kuin tähän samaan välitilaan asettuen Mapplethorpe kuvasi itseään drag-asuissa. ”

Lainaus Kiasman sivuilta.

Kiasmassahan on muuten aina kuukauden ensimmäisenä perjantaina
vapaa pääsy. Joten kannattaa hyödyntää tämä etu.

Toivotaan etä tuleva viikko olisi taas aurinkoinen että pääsisimme taas nauttimaan ulkoilmasta. Pientä päivettymistäkin on jo havaittavissa muutaman päivän jälkeen 😉 Ensi viikonloppuna ollaankin sitten taas Tampereella, joten sitä odotellessa. Olkaahan reippaita ja treenatkaa kovaa.

image

Loppukevennys 🙂

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> SEURAA

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> TYKKÄÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *