Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Lomastani ei tulekkaan läskileiri

Moi, tässä on taas hetki vierähtänyt viime päivityksestä.

Terkkuja Tampereelta, istun juuri Onnibussissa matkalla kotiin. Ihan uskomatonta miten edullista tämä reissaaminen nykyään on. Tämäkin reissu vain kolme euroa suunta. Varasin myös juuri meno paluun Turkuun ja kokonaista 8€ tuli matkan hinnaksi. Kyllä kannattaa ihmeessä hyödyntää näitä halpamatkoja jos reissaa paljon ja vaikka omistaisi auton. Halvemmaksi meinaan tulee, ja matkan ajan voi hyöty käyttää  johonkin vaikkapa niinkin hyödylliseen kuin blogin kirjoitukseen. Matka menee nopeasti ja nytkään muita matkustajia ei paljoakaan ole. Laitteet saa mukavasti laturiin, että voi huoletta chattailla koko matkan ajan ilman huolta akun loppumisesta. En oikein edes ymmärrä miten ennen on ollut vara matkustaa junalla, aina kun olen jonkin verran näitä kaupunkeja syystä tai toisesta vaihdellut.

image

 

Tänään tuli käytyä taas Wolffilla treenaamassa selkää. Kiitos vain motivoivasta treeniseurasta Dealle.  Ihan hyvä fiilis tekemiseen säilynyt muuten. Kävin valmentajan luona kuntotsekissä launtaina ja hän oli sitä mieltä että kumminkin eteenpäin on menty vaikka en varsinaisella dietillä ole ollutkaan. Päätin tosiaan joitakin viikkoja sitten että syksy ja syksyn kisat tulevat aivan liian nopeasti. Syksyllä on muutakin uuden aloitusta, ja jalkaleikkauskin on tulossa lokakuun lopussa (ydinnaula siis vain poistetaan säärestäni). Lisäksi harvoin tai siis oikestaan ikinä saavutetaan paras kunto jos pudotettavaa on näinkin paljon kuin minulla. Toisaalta tuleva Barcelonan 5-viikkoinen loma olisi ollut mahtava alusta valmistautua kisoihin, mutta koska aikataulu olisi ollut tiukka niin lomaan ei varmasti olisi muuta mahtunut kuin tulevien kisojen mietintä niimpä se olisi voinut kääntyä jopa stressin puolelle ja sitähän me vältetään kuin ruttoa.  Nyt voidaan treenata hyvällä sykkeellä ja hyvillä energioilla koko reissu. Treenilomahan siitä on jokatapauksessä tulossa, mutta nyt ei tarvitse tulla sentään läskieiri 😀

image

Siirrettiin siis Matin kanssa ihan suosiolla kisatähtäin keväälle 2016. Aika sinnekkin menee nopeasti, mutta se antaa kuitenkin hiukan tilaa hengittää. Toisaalta tykkään dietatakkin enemmän talvella. On pimeää ja kylmä niin dietillä tekemisessä säilyy koko ajan tietty palo ja  tulee pysyttyä motivoituneena. Ei tarvitse hautautua herkkujen kanssa sohvan pohjalle ja masentua, kun tietää tasan minne on menossa. Muut valittaa kaamos masennusta, mutta itsellä tavoite on kirkkaasti mielessä ja vireystila pysyy hyvänä. Tämä on ainakin aikaisempi kokemus. Aika kultaa tietty hiukan muistoja, mutta hyvä niin 😉

image

Ohjelmaan tuli muuutoksta myös, olin muokannut vanhaa ohjelmaa itse niin että jalat olen tehnyt vaan kerran viikossa. Matti oli sitä mieltä että hyvin on tullut kehitystä, ehkä jopa paremmin. Syynä varmasti se että koivet saa palautua kunnolla nyt. Hän muokkasi ohjelmaa niin että jako on nyt seuraava:

Selkä, pakarat

Rinta, pohkeet, vatsat

Reidet pakarat

Olkapäät, vatsat

Hauis, ojentaja

Pakaroille tulee siis ihan kivasti jumppaa kuitenkin mikä on tietenkin tärkeää 😉

Ruokavalio ei nyt sitten enää onneksi ole niin tarkka kuin dietillä, mutta hiilarit pyrin sijoittamaan vain aamuun ja treenin jälkeiselle aterialle jolloin keho niitä tarvitsee. Näin kunnon pitäisi hiukan siistiytyä tulevaa reissua varten, ilman että tämä on lihaskasvusta pois. Olen kylläkin sopinut yhdet kuvaukset Heinäkuun alkuun, eli kai tässä täytyy keskittyä hiukan tosissaan ainakin viimeistään kuukautta aikaisemmin. Sitä odotellessa 😀 Mutta juuri oli puhetta kaverin kanssa että voihan sitä muutakin kuvata kuin kisakuntoa. Jos kaikki studiokuvat on vain sitä kireää kuntoa, helposti siinä kehonkuvakin vääristyy ja alkaa kaikki muut kuvat muussa kunnossa ahdistaa. Tämä se on tietenkin myös yksilöllistä, mutta ainakin itsellä kun se kunto vaihtelee paljonkin niin miksi ei ikuistaisi erillaisia vaiheita ympäri harjoituskautta?

Tuli muuten reippailtua keväisessä metsässä, suosittelen teillekkin.

image

image

 

image

image

 

 

Jaarittelu sikseen ja eikun hyvää treeniviikon jatkoa kaikille. Palataan taas viimeistään viikon päästä. Pysykää linjoilla.

Intsgram: tyttosinaoletvahvaofficial

View this post on Instagram

Puntuksen reviiri uhattuna 😂😂😂 #bengalcat #dog #cat #asianleopardcat #catstagam #chihuahua #pets

A post shared by Tyttö sinä olet vahva (@tyttosinaoletvahvaofficial) on

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *