Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Ryhmäliikunta is back

Jep ja taas eletään sunnuntaita. Viikko on mennyt taas nopeasti treenien parissa ja odotellessa kylään viikonlopuksi vanhaa ystävää Riinaa Jyväskylästä. Riina on juuri aloittanut dietin ja kisaa syksyllä bikini fitnesissä. Hän kuuluu Team Fastiin ja heillä oli teamipäivä lauantaina. Kiva saada ystävä kylään. Se hyvä puoli on Helsingissä asumisessa että kaikilla on aina käyntiä täällä, niin saa usein vieraita toisin kuin jossain pienemmässä kaupungissa.

image

Uusin juttu omassa elämässä on että olen saanut ajatuksen isommasta asunnosta, ja viikolla tulikin sitten käytyä usemmassa asuntonäytössä. Töölö gym on temppelini, joten en mielellään suostu täältä Töölön kulmilta lähtemään minnekkään. Lisäksi Hietsun ja Töölönlahden läheisyys on minulle erittäin tärkeä. Palvelut ja keskusta ovat kävelymatkan päässä, mutta kuitenkin täällä on jotenkin väljempää ja vähän puistomaisempaa kuin esimerkiksi punavuoressa jossa kävin katsomassa myös yhtä asuntoa.

image

 

image

Mitäs muuta uutta? Nooh otin taas yli vuoden tauon jälkeen salin lisäksi myös ryhmäliikunta kortin. Salillanihan ryhmäliikunnat eivät kuulu hintaan, ja nyt ensimmäistä kertaa otin myös kortin niihin. Joitakin satunnaisia kertoja olen vain vuoden aikana  käynyt spinningissä, mutta aikanaan sitäkin on tullut poljettua tunti kaupalla viikossa ja jopa useita spinninmaratoneja on poljettu. Ennenhän satsilla kaikki tunnit kuuluivat hintaan, vaikken juurikaan fitness aikoina hyödyntänyt säännöllisesti muuta kuin kehonhuoltoa. Se oli yksi syy myös nyt, valitettavasti venyttely vaan jää ja jää. Minusta ei ole siihen että kotona venyttelisin tai putkirullaisin tunti kaupalla viikossa. Nytkin lukujärjestyksessä on sunnuntaisin 75:den minuutin kehonhuolto mikä täytyy ottaa ohjelmaan. Myös kovasykkeistä aerobista kaipaan mukaan, ja varsinkin tuon jalan takia spinning on siihen oikein hyvä vaihtoehto. Myös maanantai ja torstai aamun intervallibody tulee kysymykseen.  Jes, nyt olen käynyt parilla spinning tunnilla ja kyllä vaan tekee hyvää polkea sykkeet korkealla musiikin soidessa. Hiki virtaa ja aivot saa takuuvarmasti nollattua. Puntti toki pääosassa, mutta voi sitä näin kesää kohti vähän puuskuttaakin enemmän.

image

 

Nyt launtaina järjestettiin siivouspäivä ja spinningin jälkeen nappasin tavarat ja menin viereiseen Hesperian puistoon hankkiutumaan eroon vanhoista vaatteista. Kyllä sitä on tullutkin haalittua kaikkea. Kävin meinaan hakemassa varastosta pari dietti aikaista säkkiä ja tuli ihan yllätyksenä mitä kaikkea aarteita sieltä löytyikään. Sadetta oli luvattu, mutta toisin kävi ja aurinko paistoi. Muutaman kympin rikkaampana ja ruskettuneena sai lähteä pois.

image

image

image

Euroviisuja tuli myös poikkeuksellisesti viikolla seurattua, suomihan tietenkin tippui heti alkumetreillä mutta se ei ollut suuri yllätys. Muutenkaan tosin taso ei ollut kovinkaan kummoinen :/

image

Euroviisu look : D

image

 

 

image

 

Muutenkin tuli oltua ulkona ja nautittua ystävien seurasta. Tänään vielä viikon viimeinen käsijumppa niin saakin alkaa valmistautua seuraavaan viikkoon.

image

image

image

Tuossa yllä muuten ihan huippu juttu makean nälkään ilman lisäaineita ja sokeria. Tuollaisen yhden kun syö kahvin kanssa ei tee kyllä makeaa mieli hetkeen. http://www.questnutrition.com/.

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

4 kommenttia

 1. Jaana kirjoitti:

  Sulla on mageita vaatteita aina ja mahtavat kurvit <3

 2. kiiander kirjoitti:

  Kivasti tukee tietyt ryhmäliikuntatunnit kyllä punttitreenin. Itsekin tulee käytyä mm. spinussa, crosstrainingissä, joogassa ja liikkuvuusharjoittelutunneilla. Vasta eilen maistoin eka kertaa Quest Gravingsiä – OMG, miten hyviä! Ja tosiaan riittää, että syö yhden tollaisen cupin

  • minna kirjoitti:

   Kuulostaa ihanan monipuoliselle, pääpaino puntissa ja päälle muuta energiatasojen mukaan niin säilyy mielekkyys tekemisessä. Yksi Cup riittää jopa minulle 🙂 Tsemppiä treeneihin sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *