Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kaksi diivaa ja uusi koti

Niin se vaan on että kun jonkun asian laittaa alulle, sillä on tapana tapahtua. Siitä asunnosta oli puhe ja niinhän siinä on päässyt käymään että vuokrasopimus on tehty, nykyinen asunto irtisanottu ja avaimet saadaa käteen lopullisesti 25.6. Ihan mahtavaa. Löin hynttyyt yhteen Queen of everything blogin Eveliinan kanssa ja siitä se ajatus sitten lähti.

image

Minä tarvitsin tilaa ja Eveliinan elämäntilanne muuttui ja hän halusi lähemmäs keskustaa joten mikäs sen parempi vaihtoehto kuin kimppakämppä. Varsinkin muualla suomessa moni saattaa ihmetellä aikuisten kimppa asumista, mutta täällä se on aika yleistä. Itsekkin olen asunut kimppakämpässä viimeksi parikymppisenä ja ajattelin sen jälkeen että tämä vaihe jäisi teini ikään mutta nyt ajattelen taas hiukan toisin. Monesti ihmiset ovat ihan liikaa yksin ja yhteisöllisyys voimaannuttaa. Tuore parisuhde saattaa mennä myöskin pilalle, jos liian nopeasti alkaa rakentamaan yhteistä pesää. Itse olen sosiaalinen tyyppi, enkä sitten loppujen lopuksi ole yksin asumisesta välittänyt ihan hirveästi vaikka suurimman osan elämästäni näin olen asunutkin.

Ikävä tulee vanhaakin pikku kotia :(

Ikävä tulee vanhaakin pikku kotia 🙁

Helsingissä asuntojen hinnat ovat tunnetusti päätä huimaavia, varsinkin jos haluaa asua lähellä keskustaa. Isommat asunnot ovat suhteessa edullisempia ja meillä onkin nyt tilaa reilusti, kahdeksankymmentäkaksi neliötä ja neljä huonetta. Kaksi kylppäriä ja iso olohuone löytyy, Molemmilla on isot omat huoneet eri puolilla asuntoa ja lisäksi meillä on myös vierashuone. Minä rakastan tilaa ja koti on minulle tärkeä joten nyt sitä tilaa piisaa. Molemmat ollaan laatutietoisia sisustajia, joten innolla odotan minkälainen tunnelma ja sisustus kotiimme saadaan luotua. Talo on vanha ja idylinen ja samoin katu hiukan rauhallisempi kuin meluisa Runeberginkatu jossa nyt asun. Töölössä siis pysytään ja Töölönlahden rantaraitille on noin viisikymmentä metriä, eli matalampi kynnys lenkille lähtöön ei voisi olla.

Nyt täytyy lopettaa nimittäin treenit kutsuu  ja toinenkin projekti minulle on nimittäin pääsykokeet ensi viikon torstaina joten tiukasti nenä kiinni kirjassa koitetaan olla siihen asti.

Niin ja kesä ja mansikat ovat saapuneet :)

Niin ja kesä ja mansikat ovat saapuneet 🙂

image

Strong is the new skinny!!!

Ihanaa perjantai iltaa mussukat <3

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: https://www.facebook.com/tyttosinaoletvahva

2 kommenttia

  1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Ihana tää mun photobombaus, iso vesipää kuvan etualalla 😀 😀 😀 Hihi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *