Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Brunssi överit ja asunnon katselmus

Meluummin överit kuin vajarit, oli tänään motto aikakin meidän lauantai Brunssin kanssa. Onneksi oli aamu spinning alla niin nälkä oli mennessä juuri sopivan kova 😀 Kerran viikkon on ihan hyvä syödä vähän vapaammin potematta siitä huonoa omaa tuntoa. Paikaksi valittiin tällä kertaa Scandic Marski. Ihana viettää samalla laatuaikaa ystävien kanssa. Ystäväni on lähdössä ensiviikon alusta hyväntekäväisyystyöhön kuukaudeksi Tansaniaan ja nyt sitten istuttiin viimeistä kertaa ennen reissua ja juteltiin mukavia.  Sattumalta hän on menossa vielä samaan kaupunkiin jossa isäni asuu, joten tuliaiset menevät samalla perille.

image

 

image

 

 

image

 

image

 

image

image

Vyöryttiin sitten Töölöön ja käytiin mittailemassa hiukan uudessa kodissamme ja fiilisteltiin samalla tulevaa muuttoa. Matkaan lähti myös Mira ja hänen ihana koira Sonja. Miran blogia voit käydä seuraamassa täältä. Tupatarkastuksessa katsottiin myös hiukan paikkoja mitä pitää kunnostaa, ja ainahan sitä tyhjään asuntoon on helpompi suunnitella omaa sisustusta.

image

Mun huone :)

Mun huone 🙂

image

image

 

Jotain uuttakin on jo hankittu. Tässä uusi lamppu eteiseemme.

image

 

Nyt sitten taas luvassa opiskelua :/

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial -> SEURAA

Facebook: Tyttö sinä olet vahva -> TYKKÄÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *