Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Pelkkää asfalttiako Helsingin keskustassa?

Moni aina sanoo ettei voisi asua Helsingin keskustassa, johon siis myös Töölö osaltaan lukeutuu koska ympärillä on vaan ruuhkaa ja liikennettä. Pelkkää asflttiako? No olemme todenneet toisin. Lenkillä ihan tuohon rantaan mennessä tuli tänäänkin vastaan hanhia ja orava. Joutsenia näkyy Töölönlahdella vähintään viikoittain ja jäniksiäkin on loikkinut vastaan pitkin kevättä. Usein siis lenkkeilemme Rantoja pitkin ruoholahteen ja sieltä keskustan kautta takaisin.

image

image

image

Lukemista helpottaa huomattavasti kun käy välillä haukkaamassa raitista ilmaa. Punttitreenit tulee tehtya illalla, niin saa sitten vielä treenien jälkeen koottua ajatukset kasaan. Onneksi minulla on nyt muutama päivä vain ja ainoastaan mahdollisuus keskittyä pääsykokeisiin, ilman töitä. Asunto hössötyskin saa nyt hiukan väistyä, ja eihän tässä onneksi kiire olekkaan. Juhannuksen jälkeen vasta muutetaan niin on vielä hyvin aikaa kasailla tavaroita. Onneksi Jyväskylästä lähtiessäni karsin suurimman osan turhista jutuista pois, mutta täytyy kyllä myöntää että vuodessakin on vaan jotenkin päässyt uusia tavaroita kertymään. Ihmeellinen kyllä tämä ihmisluonto kun se vaan hamstraa tavaroita. Pilvinen sää on tänään, onneksi. Eipähän ajatus harhaile muualle niin helposti.

image

image

image

Pitää myös syödä hyvin että jaksaa. Ja ulkoilusta puheen ollen kannattaa tutustua myös Keskuspuistoon joka alkaa sopivasti Töölönlahden kulmilta.

Keskuspuisto täytti viime vuonna sata vuotta. Virallinen syntymäpäivä oli 12.5.2014. Päivälleen sata vuotta aiemmin Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi arkkitehti Bertel Jungin suunnitelman Helsingin Keskuspuistoksi.

Juhlavuosi oli tulvillaan monipuolisia tapahtumia. Juhlan kunniaksi Maunulaan avattiin kesäkuussa uusi luontopolku, joka esittelee luonnon monimuotoisuutta ja kiertokulkua.

image

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *