Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Kierrätys kannattaa

Tänä Sunnuntaina on tullut nautittua auringosta ja otettua ihan rennosti ilman treenejä. Pyrin pitäämään viikossa ainakin yhden ihan totaalilepopäivän. Ei edes kevyttä lenkkiä ja muutenkin mielellään aika vähän fyysistä aktiivisuutta. Tällöin vältän juoksentelua ympäriinsä jossa tulee huomaamattaan rasitettua itseään ja kehoaan. Useimmiten tämä päivä on juuri Sunnuntai. Yleensä paukutan kuitenkin kaikki viisi salitreeniä putkeen viikolla, niin viikonloppuna on otettava iisisti. Tosin ensi viikolla meinasin pitää kevennetyn viikon ja treenata kropan vain kolmessa osassa läpi ja tehdä aerobiset normaalisti tuntuman mukaan. Vaihtelen vähän aina sitä mitä milloinkin kevyt viikko pitää sisällään, mutta merkittävästi kevennystä on aina tultava normaaliin.

image

Nämä lewikset repee jos koittaa laittaa jalkaan, parempi laittaa kiertoon siis 🙂

Tänään mentiin tosiaan Miran ja Mister-X: n kanssa aamu kymmenen aikoihin Kallioon pitämään kirppistä. Olen aina ollut himo shoppaaja ja jostain syystä kaapit täyttyvät aina uusista vaatteista, joten myös tyhjennystä on tapahduttava säännöllisin väliajoin. Muutenhan sitä hukkuisi vaatteisiin.

image

Mukana myös Muskeli Mira.

Mukana myös Muskeli Mira.

Ja ihana Sonja :)

Ja ihana Sonja 🙂

Oma vanha on aina jonkun uusi ja varsinkin ulkokirppiksistä tykkään näin kesällä. Tänäänkin vaihdettiin Miran kanssa parit koltut niin heti tuli hyvä mieli. Ihan kuin olisi saanut jotain uutta. Hyvä puoli tässä on myös se että kun halutaan tavarasta eroon, voi hinnan  neuvotella ostajan kanssa ihan kasvotusten sopivaksi. Kierrätys vähentää myöskin kulutusta, ja kun tavaraa tässä maailmassa on jo liikaa onhan se mahtavaa että pistetään edes osa kiertoon.

Sää oli tänään kuin morsian ja saatiin tosiaan ihan mukavasti aurinkoakin. Ihmisiäkin oli liikkeellä kivasti, ja jäähän näistä myös ihan mukavasti taskurahaakin. Aleksis Kiven kadun kirppis joka tarkalleen on sijoittunut Dallapénpuistoon on hyvä tilaisuus päästä myymään tavaraa ja nauttimaan auringosta ilmaiseksi.

Loistava paikka myös picnikille :)

Loistava paikka myös picnikille 🙂

image

Jengiä liikkeellä.

Eilen illalla käytiin myös hiukan ihmisten ilmoilla… Groteskin terassilla oli ihan hyvä meno ja tyylikästä porukkaa, mutta täytyy kyllä sanoa että ei mua olis saanut sinne jäämään pidemmäksi aikaa. Kahdeltatoista on ihan hyvä kotiintuloaika ettei mene rytmit ihan sekaisin.  Lasi kylmää ja kuivaa valkoviiniä maistui juuri siltä miltä pitikin ja rentoutti mukavasti.

<3

image

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *