Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Sisäinen rauha

Sisäinen rauha ja henkinen hyvinvointi on kaiken onnelisuuden perusta. Siihen että voi olla rauhassa ja nauttia hetkestä, ihmisistä, luonnosta ja kaikesta ympärillä olevasta, ei tarvita määrättömästi rahaa, häikäisevää kauneutta, tai kireää kuntoa.

image

Kun rauhan saavuttaa pystyy nauttimaan hetkestä ja toimimaan spontaanisti, ilman että miettii menneitä huonoja kokemuksia liikaa. Ei pidä myöskään miellyttää liikaa muita, kun on hyvä itsellensä voi olla luonnollisesti hyvä myös toisille.
Itsensä tuomitseminen ja tuomitseminen yleensä unohtuu. Ei tarvitse koko ajan olla arvostelemassa muita. Kuinka turhaa, niin turhaa.
Jos on koko ajan halua arvostella muiden tekoja tai ole saavuttanut rauhaa ja itsellä on todennäköisesti paha olla.
Enää ei vain jaksa murehtia, ainainen murehtiminen ja pahimman pelkääminen vie ihan suunnattomasti energiaa.

Tunnen suurta kiitollisuutta sitä kohtaan mitä minulla jo on ja mitä olen kokenut,
Kun hymyilen hymyilen suoraan sydämmestä ja hymyilen enemmän, enemmän kuin useaan vuoteen. Haluan ja pystyn vastaanottamaan rakkautta ja haluan jakaa sitä itse ympärilleni.

Kun aloitan jotain, asiat menevät luontevasti eteenpäin, ei tarvitse vääntöä, itkua ja taistelua. On olemassa huonojakin päiviä, mutta niistä mennään yli eikä anneta niiden pilata kokonaisuutta.

<3

image

”Stressitason äärimmilleen venyttäminen, tehokkuusvaatimukset ja ylityöt johtavat vähitellen unettomuuteen, sairastumisiin, perhesuhteiden rakoiluun ja jaksamisongelmiin. Keskeisenä ajatuksena on, ettei vain raha tuo ihmiselle onnellisuutta, vaan sosiaalinen pääoma sekä toimivat perusasiat, jotka luovat turvallisuutta ja antavat pohjan mielenrauhalle.

Aivokirurgi Jill Bolte Taylor koki aivohalvauksen ja kaikki muistot hävisivät hänen vasemmasta aivolohkostaan. Taylor kuntoutti itseään kahdeksan vuotta ja palasi työhön. Hän oli innostunut kokemuksestaan, koska sai katsoa sisältäpäin, mitä aivoissa tapahtui halvauksessa. Hänen hämmästyttävin huomionsa oli, että sisäinen rauha on vain ajatuksen päässä.

Seminaarissa oli kiireisiä esimiehiä. Teimme syvärentoutumisharjoituksen, johon liittyi tärkeän henkilön tapaaminen mielikuvatasolla.

Eräs osallistuja oli luonut uraansa samaan aikaan kuin perheeseen syntyi kaksi lasta. Hän kertoi harjoituksen jälkeen: ”Yritin kutsua esimieheni paikalle, koska yhteistyömme ei suju, mutta sinne tulikin vaimoni,” ja jatkoi kyyneleet silmissä: ”Vaimoni toivoi, että oltaisiin samalla tavalla kuin ennen lapsia.” Hän oli koko iltapäivän haikean tunteen vallassa. Ja myös yllättynyt, miten aito ja vahva tunne oli edelleen.

Tätä leppoistaminen on parhaimmillaan. Sisäinen rauha on vain ajatuksen päässä, kunhan opimme antamaan sille tilaa.”

Lainaus: Sisäinen rauha on vain ajatuksen päässä.

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

2 kommenttia

  1. taika kirjoitti:

    Kiitos Minna upeista ajatuksista. Juuri näitä tarvitsin tähän aamuun. Ihanaa päivää sinulle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *