Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Lamaantuminen

Tiedättekö sen tunteen kun on monta asiaa meneillään, pitäisi suunnitella, toimia, organisoida, ja olla reipas. Ja sitten kun mietit kaikkia tekemättömiä asioita, et osaa oikein tarttua mihinkään?

Jollakin  olisi jo muuttolaatikot aakkosjärjestyksessä rivissä eteisessä odottamassa tulevaa muuttopäivää. Minä en edes tiedä milloin muuttopäivä on? Tai siis tiedän,  saadaan avaimet etuajassa jo ennen Juhannusta. Onhan meillä kyllä jo yksi avain mutta ei voida vielä muuttaa, viedä vain joitain yksittäisiä tavaroita. Juhannus suunnitelmat peruuntui, ehkä muutan koko Juhannuksen?

image

Tuntuu etten saa mitään aikaiseksi.  Olen vienyt vain muutamia kauniita esineitä paikalle:D Ja tänään vihdoin tilasin sängyn jonka saan ensi viikolla. Futonilla jatkan, on muuten tosi hyvä selälle. Vuosi sitten ostin ensimmäisen Futon patjan ja ei kolota muuten  mihinkään. Tässä aiheesta lisää kiinnostuneille. Mietin kaikenmaailman jenkkisänkyjen, Ikean malmin yms. välillä mutta päädyin tähän ilman tuota päätyä.

image

No muuttoilmoitus, sähkö, netti, siinähän ne onkin… Onhan tämä muutto kyllä helppo, minullahan on puolet vähemmän tavaraa kuin edellisessä muutossani. Se oli haastava, kun kymmenen vuotta on asunut samassa asunnossa ja vaihtaa kaupunkia, huh hiki tulee kun ajatteleekin. Tavarat vielä vietiin ensin varastoon, sitten vasta Helsinkiin. Nyt eikun vaan kantaa parin sadan metrin päähän ja vähän purkaa. Siinähän se on.

image

Huomenna lähden Tampereelle, ja näen valmentajaakin maanantaina pitkästä aikaa. En ole kyllä kiristynyt taaskaan, mutta ihan hyvin olen treenannut. Tai niin hyvin kuin olen osannut. Tänään oli kevyen viikon viimeiset treenit: Olkapäät ja kädet. Kai ne kolme treeniä tuli vähän kevyemmin tehtyä, mutta kyllä silti tuntuu. No oli tämä ainakin siinä mielessä kevyt että niitä treenejä oli tosiaan vain se kolme. Parina päivänä kävin aamulenkillä ja parina päivänä spinningissä. Nyt en tee enää yhtään mitään.

Instagram: tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *