Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Intervalli – shokki aloitus ”lepopäivälle”

Tampereella ollaan. Vietän siis bodyleiriä Dean luona, joka muuten kisaa syksyllä. Kannattaa käydä stekkaamassa hänen blogi ja facebook sivut myös. Nainen on huikeassa kunnossa. Tänään on tai siis piti olla totaali lepopäivä. Jotenkin viime yönä nukutti ihan sairaan hyvin ja kaverini ponkaisi aamulenkille seiskan aikaan. On muuten jännä juttu että nukun aina todella hyvin jos joku on samassa huoneessa/asunnossa. Kai läsnäolo rauhoittaa ja auttaa nukkumaan paremmin. En nyt sitten millään voinut ruhtinaallisten yöunien jälkeen vaan jäädä sänkyyn makaamaan vaan lähdin mukaan. Hyvä niin.

image

Aamuinen Tampere!

Ilma oli ihanan raikas ja happirikas. Teimme siis intervalli lenkin, kesto puoli tuntia ja mukana noin reilu kymmenen 20 sekunnin spurttia . Ihan hyvin lähti ainakin kroppa käyntiin tällä tempauksella. Eipä ole tullut hetkeen juostua yhtään millään tyylillä, mutta kyllä se vaan pulskakin vertyy kun liikkeelle lähtee.

IMG_2398-1

Vanha kuva vuodelta 2012, tänään ei oltu aamulla kuvaus kunnossa 😀

Kyllä tähän päivään mahtuu lepoakin, ollaan menossa meinaan elokuviin katsomaan Spy. Huomenna sitten voin kertoa leffa-arvostelun.

image

Pitkä ja kivinen tie 😀

Olkaa reippaita lukijat ja käykää seuraamassa Instagramia: @tyttosinaoletvahvaofficial ja tykkäämässä Facebookissa: Tyttö sinä olet vahva.

 

2 kommenttia

  1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Laitoin sulle blogihaasteen jos haluat raapustella ehtiessäsi. Tämä on vapaaehtoinen mutta olisi hauska kuulla muidenkin outoja tapoja/ajatuksia 🙂 http://queenofeverything.fitfashion.fi/2015/06/14/oon-aina-tiennyt-etta-oon-outo-mutta-tiesitko-sa/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *