Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Tampere fitness camp

Leiri lähenee loppuaan ja istuskelen kahvilla odottelemassa junan lähtöä. Ihanaa kiireetöntä aikaa. Kävin juuri Matin luona neuvottelemassa taas jatkosta ja samoilla linjoilla jatketaan. Treenit säilyy samana, ja ruokavalio samana myös. Lihakset on niinkun ennenkin, rasvaa nyt on ja se onkin ainut syy miksi en ole kisalavoilla keikkumassa heti syksyllä.

image

Dean luona on ollut hauskaa asua, ja meistäkin tulisi varmaan hyvät kämppikset 😀 Täytyy kyllä ihailla hänen omistautumistaan lajiin. Kisakunto häämöttää, eikä tyttö valita yhtään.

Viikko tuli aloitettua tällä kertaa jalkatrenillä. Vähän meinasi uuvuttaa ja Dea tulikin ystävällisesti vähän tsemppaamaan hackissa jossa kirjaimellisesti koitin huijata ja mennä pommilla alas. Ei niin vaan hitaasi hitaasti, niin se hermotus sinne koipiin saadaan. Näyttää siltä että huomen aamulla käyn sitten tekemässä yläkroppaa ja tämä viikko mennään muuten päivä kerrallaan. Wolffilla, suomen suosituimmalla kuntosalilla on aina ilo vierailla, ja tuohonkin saliin liittyy jo paljon muistoja. Todettiin Dean kanssa että Tupla hauis sopii meille, joten sitä lisää 😀

image

Raamia löytyy.

Eilen käytiin leffassa katsomassa Spy – vakoojan asussa. Jos haluaa nauraa tässä hyvä leffa. Pääosissa nähtiin muunmuassa Melissa McCarthy , Jason Statham ja  Jude Law. Melissa on mun uusi lempinäyttelijä! Ihan huikean hauska mitä tahansa näytteleekin. Jason toi myös mukavasti silmäniloa leffaan, joten ei siitäkään ollut pulaa. Tykkään nykyään aika paljon katsoa komedioita. Hyvän mielen elokuvista tulee hyvä mieli ja kauhusta kauhea mieli. Näin voin sanoa entisenä kauhuleffojen suurkuluttajana. Siinä skenessä on myös se ongelma, ettei nykyään tehdä enää hyviä kauhueffoja. Tyyliin Hohdon kaltaisia laatuteoksia ei vain ole montaa.

Tampereella on myös paljon ihanan tunnelmallisia kahviloita, kuva

Tampereella on myös paljon ihanan tunnelmallisia kahviloita joissa tuli kahviteltua.  Kuva: Panttitalon Vohvelikahvila :sta.

Tämä viikonloppu on tehnyt hyvää kaikinpuolin, huomenna jaksaa sitten keskittyä seuraavaan projektiin eli muuttoon Eveliinan kanssa. Nyt alkaa olla selvät sävelet. Huominen ja ylihuominen pakkausta, tostaina on muutto auto varattuna kokonaista 12h, eli siinähän se varmaan tulee koko homma tehtyä. Hyvä siitä tulee.

image

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *