Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Juhannuksen muuttorumba – Still alive

Hengissä ollaan blogi hiljaisuudesta huolimatta. Päätettiin siis tosiaan tempaista muutto tuossa Torstaina pois alta ennen Juhannusta, jotta saa sitten rauhassa nämä pyhät purkaa tavaroita. Täytyy sanoa että oli kyllä aika kova rutistus. Ennen minulla on ollut muutto apuna lähes kokonainen joukkue ainakin kantamassa, mutta nyt kyllä saatiin selvitä hyvin pienellä mutta sitäkin tehokkaammalla porukalla. Mr. Big, Mira, ja kämppikseni Eveliina.

image

Jostain sitä romua aina löytyy.

Aluksi ajeltiin ympäri Helsinkiä hakemassa sohva, nojatuolit, sänky mitä oltiin shoppailtu edullisesti tori.fistä + minun sänky Futoniasta. Sitten haettiin vähän Eveliinan tavaroita Vantaalta, ja päästiin vasta sitten roudaamaan tuota pahinta, eli minun kotia. Kilometrejä tuli päivän aikana reilut 100km, eli siihen nähden että minun vanhan ja uuden asunnon välimatka on noin 400m tuli ajeltua ihan kiitettävästi. Misterin kanssa roudattiin suurimmat, Mira siirsi autoon ja Eveliina järjesteli uutta kotia sitä mukaa. Oli mahtavaa tulla kotiin ilta myöhään kun oli tunnelma valaistus ym. jo kunnossa. Oli muuten ihanan raikas vesi sade oli koko päivän, niin saatiin oikein vaatteet märkinä kannella tavaroita ja mitäs sitä sadepäivänä muutakaan tekisi.

Tunnelma valaistus kuntoon samantien.

Tunnelma valaistus kuntoon samantien.

Täytyy sanoa taas kyllä että kierrättäminen kannattaa, tehtiin meinaan todella hyviä löytöjä tori.fistä. Muunmuassa reilun parin tonnin sohva moitteettomassa kunnossa vain 120€:llä. Uusi koti tuntuu heti kodilta, kun on saanut suurimmat jutut purettua. Yksi lipasto on vielä hakusessa, ja aion senkin hankkia käytettynä. Siinä parasta on myös se että säästyy itse kokoamiselta. Saadaan kyllä myös tosi hyvin sisutukset stemmaamaan yhteen. Ja kyllä isossa asunnossa on vaan sitä kodin tuntua ja fiilistä ihan eri lailla kuin pienessä yksiössä. Minä tarvitsen tilaa, piste 🙂 Keskeneräistä on todellakin vielä, ja monia juttuja on asentamatta ja tauluja laittamatta seinille. Mutta eiköhän viikon päästä ole jo ihan eri näköistä. Ei olla varmasti kumpikaan niitä ihmisiä joilla muuttolaatikoita pyörii jaloissa vielä puolen vuoden päästä muutosta.

image

Näkymää olohuoneesta.

Ihana Alan tuli vielä selkävammasta ja kissa allergiasta huolimatta ilta myöhään kokoamaan sängyn, kun kaikki muut olivat jo uupuneet.

Minun huoneesta.

Minun huoneesta. Päivä lähenee loppuaan. 

Minun huone.

Minun huone. Suurin osa säkeistä ja laatikoista purettu. 

image

image

 

Tässähän tämä aika on tosiaan mennyt purkaessa ja ainut kerta kun poistuin eilen ulos oli lenkille illalla 😀 Täytyy saada välillä raitista ilmaa, jotta jaksaa jatkaa.

Helsingin keskusta Perjantai iltana.

Helsingin keskusta Perjantai iltana.

image

Sanotaan että muutto on yksi ihmisen suurimmista stresseistä, ja niin varmasti onkin. Stressiä saa kuitenkin vähennettyä ottamalla muutamia pikkuseikkoja huomioon. 5 askelta stressittömään muuttoon. Oma tyyli kahdesssa päivässä tavarat kasaan ja ilman suurempia valmisteluita, toimii hyvin myös jos asennoituu oikein. Olen ollut aina vähän kerralla kuntoon tyyppi, enkä jaksa kuukausia etukäteen valmistella tälläisiä. Olen sitä mieltä että esimerkiksi vaatteiden pakkaamiseen on turha käyttää aikaa kun ne joutuu kuitenkin mylläämään ja järjestelemään kaiken uudestaan. Jätesäkkiin vaan kaikki mahdollinen. Ylimääräisistä tavaroista voi ehkä vähän hankkiutua eroon kyllä, ja niin olisin kyllä kieltämättä voinut itsekkin tehdä 😀 Myös seura tekee paljon, vaikka hommaa oli todella paljon aamusta iltaan voin sanoa että Torstain aikana ei oikein kiristänyt kertaakaan. Pakatessa meinasi ehkä palaset hajota pariin kertaan, mutta sekin tuli kerralla hoidettua jotenkin. Kiitos vielä kaikille osallistuneille <3

Tänä aamuna pyörälemässä. Ennen kahdeksaa roskat vain jäljellä.

Tänä aamuna pyörälemässä. Ennen kahdeksaa kovin hiljaista vielä.

Ihanaa Juhannuksen aikaa,  pitäkää toisistanne huolta <3

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *