Hae
Tyttö Sinä Olet Vahva

Omat outouteni – lue kohupaljastukset

Outoja juttuja luvassa: Sain blogihaasteen Eveltä. Elikkä pitäisi listata viisi omaa outoa juttua. Katsotaan mitä tästä tulee 😀 Onhan niitä kaikenlaisia: Juon juuri kahvia sheikkeristä, en voi syödä kertakäyttöhaarukoilla, viiniä ei voi juoda vääristä laseista. Koitan nyt kuitenkin tiivistää vain viiteen asiaan.

Taas oli aamulla niin nättiä.

Taas oli aamulla niin nättiä.

1. Kysyin kaverilta salilla että mitähän outouksia minulla mahtaa olla, niin ensimmäisenä tuli että rikot omia sääntöjäsi. Hermoa alkaa kiristää meinaa heti jos treenikaveri kaivaa puhelimen esille. Jos itse joskus force majeruen niin sattuessa niin teen, siihen on olevinaan erittäin hyvä syy. Mutta niinhän se menee että älä tee niinkuin minä teen, vaan niinkuin minä SANON 😀 Tosiasia on oikesti että ne puhelimet pois treenin aikana, ja selfiet sitten vaikka treenin jälkeen piste.

image

Ei siellä salilla kuvata, vaan treenataan 😉

2. Toinen tuli mieleen kun oltiin tänään kosmetiikka osastolla kaverin kanssa ja levitin huolimattomasti huulikiiltoa testeristä. Ystävä ihmetteli tätä kovasti, mutta minulle tuo oli täysin luonnollista.  Ei minua tuollaiset ahdista, vaikka olen mielestäni aika hygieeninen en pelkää bakteereita. En ole koskaan käyttänyt esimerkiksi käsidesiä yksittäisiä kertoja lukuunottamatta missään, edes Intiassa. Olen kasvanut maalla, ja pyörinyt vaikka missä mullassa. En ole allerginen millekkään, enkä ole paljon kipeä. Luulen että hyvä vastustuskyky juontaa sieltä.

image

3. Minulla on tavaraa kokonaiselle suurperheelle. Kaikkea löytyy runsain mitoin. On astioita, vaatteita, työkaluja, liinavaatteita, leivontavälineitä, pesuaineita, lähes kaikkea mahdollista niin paljon että ei kesken lopu. Tämä tuli muutossa ilmi, ja sainkin siitä hieman kuittia 😀 Mutta parempi överit kuin vajarit mottoni sopii hyvin tähänkin asiaan.

Niin vaan saatiin vanha asunto tyhjäksi.

Niin vaan saatiin vanha asunto tyhjäksi kaikesta romusta huolimatta.

4. En erityisemmin pidä ”herkuista” mutta tykkään kyllä syödä paljon kerralla kunnon ruokaa. Salmiakin syöntiä en voi tajuta ollenkaan, sehän on todella pahaa. Mieluummmin kattilallinen puuroa, kuin irtokarkkeja kiitos 🙂

5. Otan usein aamulenkeillä luontokuvia, ihan luonnosta ja sitten kaikenmaailman eläimistä ja linnuista mitä tulee vastaan. Lähettelen näitä usein myös kavareilleni. 😀

Ihanat hanhet, vai mitkä lienee.  Poikaset ja kaikki <3

Ihanat hanhet, vai mitkä lienee. Poikaset ja kaikki <3

image

Haastan Riina Saastamoisen 🙂

Instagram: @tyttosinaoletvahvaofficial

Facebook: Tyttö sinä olet vahva

4 kommenttia

  1. everfit kirjoitti:

    Mä ymmärrän niin täysin, että viiniä ei voi juoda vääristä laseista! Kuohuviini jostain jalattomasta mukista on ihan pahin kauhistus. Kannan toisinaan jopa omaa lasia mukana, jos tiedän, että sellaista ei mahdollisessa viininjuontipaikassa ole 😀 😀

  2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Hitto toi sun entinen asunto näyttää isolta nyt kun se on tyhjä 😮 Ei uskois samaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *